Главная Новости

Фестивалі Закарпаття: Угочанська лоза 2018

Опубликовано: 12.01.2019

видео Фестивалі Закарпаття: Угочанська лоза 2018

У Виноградові відбувся фестиваль «Угочанська лоза»

Якщо плануєте відпочинок у Закарпатті на травень, зверніть увагу на цікавий гастрономічний фестиваль вина –  Угочанська лоза, що пройде у місті Виноградів.



Фестиваль вина направлений на популяризацію культури виноградарства та виноробства не лише в районі а й в Закарпатті в цілому, то ж збирає любителів сонячного напою 5 – 6 травня 2018 року.

У програмі фестивалю вина “Угочанська лоза”:

екскурсія місто Виноградів та прилеглими пам’ятками виставка-продаж виноробної продукції; виставка «Сільський двір» ; конкурс «Найкраще вино»;

Увага: Остаточна програма ще формується, слідкуйте за оновленнями.


Фестиваль сонячного напою «Угочанська лоза»

Місто Виноградів запрошує Вас на фестиваль вина, де буде представлено культуру та гастрономію, народні ремесла краю.

Довідково:

До міста Виноградів, Ви можете зручно доїхати з Києва, та Львова потягом: Київ – Виноградів, Львів – Виноградів. А також автомобілем, автобусом з напрямку Мукачево, Хуст, Берегово. Фестиваль вина Угочанська лоза, входить до переліку гастрономічні фестивалі України, та є рекомендований для відвідування

Що побачити :

В околиці міста Виноградів, рекомендуємо Вам відвідати ферму буйволів. Подробиці на сайті про ферму “Карпатський буйвіл” . За 26 км від замку Канков та міста Виноградово знаходиться єдиний в Україні дегустаційний зал лекварю (джем) у селі Ботар . За 26 км у селі Ботар знаходиться унікальна ферма свиней мангалиць та угорських сірих корів. У місті Виноградово можна побачити памятники виноробу, дівчині що давить вино ногами, релігійні споруди та храми, історичний музей, замок Канков, палац Перені. За 11 км у селищі Королево знаходяться руїни замку Нялаб та саме тут було переписане Королівське Євангеліє , ченцем Станіславом Граматиком, у 1401 році.
rss