Кредит под залог недвижимости
Необходимость в займе финансовых средств может возникнуть как у частного лица, так и предприятия. Сегодня кредитование не является особенной проблемой и, например, получить кредит под залог недвижимости

Недвижимость
Наша великая Родина богата прекрасными населенными пунктами и городами с удивительной архитектурой и комфортными условиями жизни. Конечно, очень привлекательна в этом плане Новосибирск, который расположен

Недвижимость новая рига
Хотите почувствовать себя королями? Хотя нет, так наверное могут жить только боги недвижимость новая рига. Элитный поселок с замечательной архитектурой, открытым спа, бассейнами, фонтанами. Все находиться

Инвестиции в недвижимость Европы: тенденции 2017 года
Для инвесторов: обзор ключевых рынков европейской недвижимости в 2017 году. Недвижимость в Германии Доля недвижимости Германии в ВВП страны сегодня составляет 9,8%. Недвижимость в Германии отличалась

Дешевая Польская недвижимость
Если по какой-то причине мы решили продать квартиру, безусловно, мы хотим, чтобы это сделать как можно скорее и по лучшей цене. Тем не менее, для этого можно, мы должны быть готовы. Ничто не остановит

«Недвижимость» / Госкорпорации отказано в эффективности
По результатам проверки Счетной палатой деятельности Фонда содействия реформированию жилищно-коммунального хозяйства ( Фонд ЖКХ), площадь аварийного жилья в стране выросла на 1,6 млн. квадратных метров

Лизинг недвижимости
Обычно компании берут аванс - 10-20 % со ставкой удорожания 6-8 %, иногда 10-12% в год на срок от 2 до 10 лет, предлагая различные варианты графиков лизинговых платежей. занимаются примерно десяток компаний

Специалист по недвижимости
Наша компания стремиться дать широкие возможности, удобство в работе без лишних трат всем участникам рынка недвижимости Крыма. Аренда квартир, комнат, коттеджей, продажа в Санкт-Петербурге Гильдия риэлторов

Коммерческие помещения | Жилье, недвижимость > Коммерческие помещения | Киев | SLANET
class="top_line"> id="topnav"> class="subcolumns" id="logonav"> id="nav demo" class="hlist"> id="topnav"> id="header_tab"> id="content"> class="c75l"> class="c25r"> class="subcolumns"> class="c75l">

Юрист по недвижимости
При осуществлении такой юридически сложной и трудоемкой сделки, как покупка или продажа квартиры или участка земли, достаточно часто возникает необходимость обращения за специализированной юридической

Дрэнны Прэс-рэлізы могуць пашкодзіць Ваш SEO

1. Што Google кажа, што змяненне
  2. Што гэта азначае, што ў свеце прэс-рэлізаў

Прэс - рэлізы зараз могуць пашкодзіць ваш SEO рэйтынг.

Скажам, што яшчэ раз, таму што гэта вялікае змяненне ў мысленні для маркетолагаў і спецыялістаў па сувязях з грамадскасцю. Прэс - рэлізы зараз могуць пашкодзіць ваш SEO рэйтынг. У мінулым кампаніі хацелі напакаваць свае прэс-рэлізы з адпаведнымі ключавымі словамі аб сваіх навінах, каб перадаць SEO рангу старонкі ў свае вэб-сайты. У той час як рэальныя (не) эфекты распаўсюджвання прэс-рэлізаў была абмеркаваная і вырашыў сярод прафесіяналаў SEO (мінімальных без выдаткаў), многія маркетолагі ўсё яшчэ хочуць, каб «гуляць бяспечна», абапіраючыся на састарэлай інфармацыі, SEO, які кажа, атрымаць спасылкі і турбавацца аб наступствах пазней.

Што змянілася ў горшы бок. Тыдзень таму, Google вельмі ціха абноўлены дакументацыя на вэб-майстроў папярэдзіць маркетолагаў супраць спробы маніпулявання PageRank шляхам аптымізацыі ключавых слоў у тэксце прэс-рэлізу. Гэта магло б пацягнуць штрафныя санкцыі, якія шкодзяць рэйтынг у пошукавых сістэмах вэб-сайце.

Што Google кажа, што змяненне

Давайце пагаворым аб прыкладзе Google, зробленым у гэтай дакументацыі па ненатуральным спасылках.

Вось некалькі агульных прыкладаў ненатуральных спасылак , якія парушаюць нашы правілы: ...

• Сувязі з аптымізаваным якарным тэкстам у артыкулах або прэс - рэлізах , размеркаваныя на іншых сайтах. Напрыклад:

Шмат заручальны пярсцёнак на рынку. Калі вы хочаце мець вяселле , Вы павінны будзеце выбраць лепшае кальцо , Вы таксама павінны купіць кветкі і вясельная сукенка ,

Што раней было нормай у сувязі з новым прадуктам паўторна цяпер, верагодна, пашкодзіць ранжыраванне вашага сайта ў Google. Пакарання за начынне гэтых ненатуральных спасылак значна больш, чым выгады. Google раіць усім спыніць рабіць гэта, і калі ваш бізнес заснаваны на Google у любым выпадку, захаванне з'яўляецца абавязковым.

Маё эмпірычнае правіла «адна спасылка на адзін дамен». Напрыклад, https://www.shiftcomm.com/ з'яўляецца вобласцю і https://www.shiftcomm.com/about-shift/careers/ той жа дамен. Гэта дапамагае думаць аб спасылках як спасылкі. Гэтыя брыдкія курсавыя працы вы пісалі ў каледжы (ці ў маім выпадку, юрыдычныя запіскі) з'яўляюцца добрым прыкладам гэтага. Калі вы хочаце звязаць яго ў якасці спасылкі на крыніцу, гэта добрая спасылка, але абмежаваць яго адным даменам.

Гэта прынясе карысць мне (і SHIFT) больш спасылкі непасрэдна на старонку кар'еры, калі я кажу аб працоўных месцах у SHIFT. Спасылка!

Што гэта азначае, што ў свеце прэс-рэлізаў

Такім чынам, што такое PR прафесіянала, каб зрабіць? Калі ваша кампанія рыхтуецца да прэс - рэлізу, навучаць сваіх калегаў , што гэтыя зьмены не азначае , што апошнія тактыкі , як спасылка начынне ў прэс - рэлізах не эфектыўныя больш. Накіруйце іх на старонцы схемы спасылка звязаны вышэй і папярэдзіць іх моцна, што не толькі ключавыя словы, фаршаваныя прэс-рэлізы не дапаможа SEO, яны могуць прывесці да рэальнай, матэрыяльна вымерна шкоду вашай кампаніі.

Я хацеў бы заклікаць іх выбраць, каб звязаць канкрэтна з ключавым словам, што яны хочуць, каб прызначацца для новага прадукту адзін раз і толькі адзін раз. Калі ёсць іншыя спасылкі, акрамя гэтага, такіх як сувязь іх назвы кампаніі ў дамен кампаніі, а затым дадаць рэкамендаваны «NoFollow» атрыбут ў ссылку, каб адпавядаць правілах Google.

Абнаўленне: Вось падручнік Google на нішто наступнага прыпісваюцца спасылак, у тым ліку , як стварыць іх: https://support.google.com/webmasters/answer/96569?hl=en

Мішэль Wolverton
Старэйшы аналітык па маркетынгу