Лента новостей

Кредит под залог недвижимости
Необходимость в займе финансовых средств может возникнуть как у частного лица, так и предприятия. Сегодня кредитование не является особенной проблемой и, например, получить кредит под залог недвижимости

Недвижимость
Наша великая Родина богата прекрасными населенными пунктами и городами с удивительной архитектурой и комфортными условиями жизни. Конечно, очень привлекательна в этом плане Новосибирск, который расположен

Недвижимость новая рига
Хотите почувствовать себя королями? Хотя нет, так наверное могут жить только боги недвижимость новая рига. Элитный поселок с замечательной архитектурой, открытым спа, бассейнами, фонтанами. Все находиться

Инвестиции в недвижимость Европы: тенденции 2017 года
Для инвесторов: обзор ключевых рынков европейской недвижимости в 2017 году. Недвижимость в Германии Доля недвижимости Германии в ВВП страны сегодня составляет 9,8%. Недвижимость в Германии отличалась

Дешевая Польская недвижимость
Если по какой-то причине мы решили продать квартиру, безусловно, мы хотим, чтобы это сделать как можно скорее и по лучшей цене. Тем не менее, для этого можно, мы должны быть готовы. Ничто не остановит

«Недвижимость» / Госкорпорации отказано в эффективности
По результатам проверки Счетной палатой деятельности Фонда содействия реформированию жилищно-коммунального хозяйства ( Фонд ЖКХ), площадь аварийного жилья в стране выросла на 1,6 млн. квадратных метров

Лизинг недвижимости
Обычно компании берут аванс - 10-20 % со ставкой удорожания 6-8 %, иногда 10-12% в год на срок от 2 до 10 лет, предлагая различные варианты графиков лизинговых платежей. занимаются примерно десяток компаний

Специалист по недвижимости
Наша компания стремиться дать широкие возможности, удобство в работе без лишних трат всем участникам рынка недвижимости Крыма. Аренда квартир, комнат, коттеджей, продажа в Санкт-Петербурге Гильдия риэлторов

Коммерческие помещения | Жилье, недвижимость > Коммерческие помещения | Киев | SLANET
class="top_line"> id="topnav"> class="subcolumns" id="logonav"> id="nav demo" class="hlist"> id="topnav"> id="header_tab"> id="content"> class="c75l"> class="c25r"> class="subcolumns"> class="c75l">

Юрист по недвижимости
При осуществлении такой юридически сложной и трудоемкой сделки, как покупка или продажа квартиры или участка земли, достаточно часто возникает необходимость обращения за специализированной юридической

Оценка на SEO-компании во Минск 2017

  1. Како компаниите ги оценуваат и зошто?
  2. Најдобри оптимизација компании
  3. Факти и бројки

Секоја година, под покровителство на белорускиот ресурс "Рејтинг Bynet", се одржува еден од најголемите настани на домашниот ИТ пазар - рангирањето на белоруски компании за оптимизација. 2017 не беше исклучок, и благодарение на бројни објективни проценки и дадените бројки, само најдобрите најдобри оптимистички компании во 2017 година беа вклучени во врвот.

Како компаниите ги оценуваат и зошто?

Како компаниите ги оценуваат и зошто

Главните категории за рангирање на оптимизација за компании во 2017 година во Белорусија беа избрани: бројот на вистинска публика и уникатни корисници, инвентар и, се разбира, пари. Овие бројки беа љубезно обезбедени од Google, Hoster.by, Belretail.by, BDCenter, # DB3, gemiusAudience, IAB Белорусија. Не без податоци од Министерството за комуникации на Република Белорусија, како и Министерството за антимонополска регулатива и трговија. Така, сите можни и неопходни пресметки беа направени на непристрасен начин, сите параметри беа земени предвид и беа подготвени точни листи на врвни оптимизирани студија во Минск и Белорусија.

Рангирањето на Bynet 2017 не е само листа на љубопитност за доброто или себичноста на учесниците. Ова е вистинска информација за потенцијалните купувачи кои не се сигурни кој ќе ги довери своите пари на пазарот и ќе го добие максималниот резултат од тоа. На врвот се само надлежните играчи кои го знаат својот бизнис и се подготвени за плодна соработка.

Најдобри оптимизација компании

Во првите три се вклучени такви гиганти на пазарот за контекстуални реклами, како
Seologic, Webcom Media и ZmitroC. Студијата Боровое, ГУСАРОВ, Cropas.by, Кликни медиуми, Flex Media, ZIEX и други се исто така во рангирањето на компаниите за оптимизација во 2017 година во Белорусија.

Факти и бројки

Рангирањето на компаниите за оптимизација 2017 во Белорусија не содржи само сува листа на победници. Организаторите се потрудиле и дадоа интересни бројки за заклучоци и размислување.

На пример, вкупниот број на интернет корисници постари од 15 години во јануари 2017 година надмина 5 милиони луѓе. Околу ист број луѓе користат мобилни податоци за да пристапат на Интернет. Имаше неверојатен број на единствени посетители до 2017 година - скоро 24 милиони.

И, се разбира, малку за пари. За 2016 година, речиси 10 милиони долари се потрошени за медиумско рекламирање, вклучувајќи банери, специјални проекти и така натаму. Во исто време, контекстуалното рекламирање презеде неверојатен дел од трошоците - повеќе од 20 милиони евра, а клиентот во просек троши околу 280-350 долари за оптимизација секој месец.

Тешко е да не се согласувате дека пред неколку години ваквите бројки би изгледале како нешто од амбициозна глупост, но денес тоа се факти кои не можат, освен да се радуваат. ИТ пазарот (вклучувајќи контекстуално рекламирање) во Белорусија постојано ги проширува своите граници, постојано расте и се развива. И колку брзо тој ќе достигне нови врвови, ќе биде прикажан од рејтингот на Bynett следната година.

Извор: www.convert.by

Како компаниите ги оценуваат и зошто?
Како компаниите ги оценуваат и зошто?