Лента новостей

Кредит под залог недвижимости
Необходимость в займе финансовых средств может возникнуть как у частного лица, так и предприятия. Сегодня кредитование не является особенной проблемой и, например, получить кредит под залог недвижимости

Недвижимость
Наша великая Родина богата прекрасными населенными пунктами и городами с удивительной архитектурой и комфортными условиями жизни. Конечно, очень привлекательна в этом плане Новосибирск, который расположен

Недвижимость новая рига
Хотите почувствовать себя королями? Хотя нет, так наверное могут жить только боги недвижимость новая рига. Элитный поселок с замечательной архитектурой, открытым спа, бассейнами, фонтанами. Все находиться

Инвестиции в недвижимость Европы: тенденции 2017 года
Для инвесторов: обзор ключевых рынков европейской недвижимости в 2017 году. Недвижимость в Германии Доля недвижимости Германии в ВВП страны сегодня составляет 9,8%. Недвижимость в Германии отличалась

Дешевая Польская недвижимость
Если по какой-то причине мы решили продать квартиру, безусловно, мы хотим, чтобы это сделать как можно скорее и по лучшей цене. Тем не менее, для этого можно, мы должны быть готовы. Ничто не остановит

«Недвижимость» / Госкорпорации отказано в эффективности
По результатам проверки Счетной палатой деятельности Фонда содействия реформированию жилищно-коммунального хозяйства ( Фонд ЖКХ), площадь аварийного жилья в стране выросла на 1,6 млн. квадратных метров

Лизинг недвижимости
Обычно компании берут аванс - 10-20 % со ставкой удорожания 6-8 %, иногда 10-12% в год на срок от 2 до 10 лет, предлагая различные варианты графиков лизинговых платежей. занимаются примерно десяток компаний

Специалист по недвижимости
Наша компания стремиться дать широкие возможности, удобство в работе без лишних трат всем участникам рынка недвижимости Крыма. Аренда квартир, комнат, коттеджей, продажа в Санкт-Петербурге Гильдия риэлторов

Коммерческие помещения | Жилье, недвижимость > Коммерческие помещения | Киев | SLANET
class="top_line"> id="topnav"> class="subcolumns" id="logonav"> id="nav demo" class="hlist"> id="topnav"> id="header_tab"> id="content"> class="c75l"> class="c25r"> class="subcolumns"> class="c75l">

Юрист по недвижимости
При осуществлении такой юридически сложной и трудоемкой сделки, как покупка или продажа квартиры или участка земли, достаточно часто возникает необходимость обращения за специализированной юридической

IT-Academy, High-Tech Park Education Center (OTSPVT) - Kursy komputerowe - Szkolenia i edukacja - Opinie // REVIEW.BY - opinie, pomysły, sugestie

  1. Informacje o firmie Dzisiaj dyskutuj:
  2. Samochody
  3. Rozrywka i rozrywka
  4. Piękno i zdrowie
  5. Home Improvement & Repair
  6. Szkolenie i edukacja
  7. Firmy. Instytucje.
  8. Media. Połączenie Internet.
  9. Znaki towarowe
  10. Transport
  11. Turystyka i rekreacja
  12. Usługi
  13. Zakupy
  14. IT-Academy, High-Tech Park Education Center (OSTVT) - opuść swoją recenzję:
Informacje o firmie














Dzisiaj dyskutuj:

Opinie na temat Sklep internetowy Becker :
05/12/2019 11:06 PM // Irina [Gość]

W marcu złożono zamówienie na drzewa owocowe. (Dwa morelowe drzewa. Jabłoń i śliwka. Sądząc po załączonej zakładce, zamówienie zostało zapakowane 13.04. Sms ...

Komentarze: 8

Opinie na temat Wyspa czystości, sieć dyskontów :
05/14/2019 15:17 // Natalia [Gość]

Chciałem napisać recenzję, ale widzę na próżno! O legalnym oszustwie z już napisanymi metkami z cenami. Prawdopodobnie zbyt wielu klientów, jeśli nie boisz się stracić ...

Komentarze: 4

Opinie na temat Wyspa czystości, sieć dyskontów :
05/07/2019 15:53 ​​// DINA [Gość]

Oszukany. PISEMNA NA LISTĘ CEN JEDNA CENA - PRZERWANA PRZEZ KONTROLĘ INNĄ. ZNALEŹŁ TYLKO DOMY. SHAME AND SHAME!

Komentarze: 4
Komentarze:   4

Samochody
Pogotowie ratunkowe

| Stacje benzynowe | Części samochodowe | Myjnia samochodowa | Rynek samochodowy | Salony samochodowe | Parkingi | Inne usługi samochodowe | Autohouse | Recenzje samochodów marki | Wynajem samochodów | Naprawa samochodów. STO | Ubezpieczenie samochodowe | Strojenie. System alarmowy |   Stacje benzynowe   |   Części samochodowe   |   Myjnia samochodowa   |   Rynek samochodowy   |   Salony samochodowe   |   Parkingi   |   Inne usługi samochodowe   |   Autohouse   |   Recenzje samochodów marki   |   Wynajem samochodów   |   Naprawa samochodów

Rozrywka i rozrywka
Aktywny wypoczynek

| Biblioteki | Bilard | Kręgle | Jazda konna | Wystawy. Galerie | Dyskoteka dla dzieci. Cafe | Dostawa żywności i żywności | Automaty do gier. Kasyno | Kluby karaoke | Zadania | Usługi cateringowe | Kluby komputerowe. Kafejka internetowa | Loterie, losowania | Kluby nocne. Dyskoteki | Komentarze na temat reklamy | Parki rekreacyjne | Wynajem limuzyn | Centra rozrywki | Restauracje Cafe. Bary | Teatry Cyrk Kina |   Biblioteki   |   Bilard   |   Kręgle   |   Jazda konna   |   Wystawy

Piękno i zdrowie
Aerobik wodny

| Apteki | Fryzjer | Baseny. Parki wodne | Szpitale | Paski do brwi | Joga | Salony masażu | Centra medyczne | Laboratoria medyczne | Paski do paznokci | Optyka | Polikliniki | Psychologowie i psychoterapeuci | Salony piękności. Fryzjerzy. | Spa | Salony tatuażu | Sauny | Solaria | Stomatologia | Studia kształtowania ciała | Siłownie | Centra fitness |   Apteki   |   Fryzjer   |   Baseny

Home Improvement & Repair
Warsztaty ramowe

| Gotowe projekty | Drzwi, schody | Produkcja mebli | Projektowanie wnętrz | Płytki ceramiczne | Klimat, ogrzewanie | Pokrycia podłogowe | Kamień naturalny i sztuczny | Sufity napinane | Architektura krajobrazu | Okna, ramy, balkony | Naprawa i dekoracja | Naprawa mebli | Żaluzje i rolety | Hydraulika, zaopatrzenie w wodę, kanalizacja | Szklana mozaika | Sprzęt budowlany i naprawczy | Budowa, materiały wykończeniowe | Prace elektryczne |   Gotowe projekty   |   Drzwi, schody   |   Produkcja mebli   |   Projektowanie wnętrz   |   Płytki ceramiczne   |   Klimat, ogrzewanie   |   Pokrycia podłogowe   |   Kamień naturalny i sztuczny   |   Sufity napinane   |   Architektura krajobrazu   |   Okna, ramy, balkony   |   Naprawa i dekoracja   |   Naprawa mebli   |   Żaluzje i rolety   |   Hydraulika, zaopatrzenie w wodę, kanalizacja   |   Szklana mozaika   |   Sprzęt budowlany i naprawczy   |   Budowa, materiały wykończeniowe   |   Prace elektryczne

Szkolenie i edukacja
Kursy informatyczne

| Szkoły jazdy | Szkolenie biznesowe | Kursy księgowe | Uniwersytety, szkoły wyższe, szkoły techniczne, szkoły wyższe | Instytucje przedszkolne | Dyplom, prace semestralne | Kursy projektowe | Prowadzenie kursów | Kursy dla dzieci | Kursy języka obcego | Kursy komputerowe | Kursy dla fryzjerów, manicure, wizażu | Inne kursy | Kursy psychologiczne | Kursy sekretarskie | Kursy taneczne, gimnastyka | Motoschool | Szkoły |   Szkoły jazdy   |   Szkolenie biznesowe   |   Kursy księgowe   |   Uniwersytety, szkoły wyższe, szkoły techniczne, szkoły wyższe   |   Instytucje przedszkolne   |   Dyplom, prace semestralne   |   Kursy projektowe   |   Prowadzenie kursów   |   Kursy dla dzieci   |   Kursy języka obcego   |   Kursy komputerowe   |   Kursy dla fryzjerów, manicure, wizażu   |   Inne kursy   |   Kursy psychologiczne   |   Kursy sekretarskie   |   Kursy taneczne, gimnastyka   |   Motoschool   |   Szkoły

Firmy. Instytucje.
Przedsiębiorstwa produkcyjne

| Producenci żywności | Firmy handlowe | Stowarzyszenia publiczne |   Producenci żywności   |   Firmy handlowe   |   Stowarzyszenia publiczne

Media. Połączenie Internet.
Dostawcy usług internetowych

| Zasoby internetowe | Operatorzy mobilni | Wydania drukowane | Stacje radiowe | Salony komunikacji komórkowej | Kanały telewizyjne |   Zasoby internetowe   |   Operatorzy mobilni   |   Wydania drukowane   |   Stacje radiowe   |   Salony komunikacji komórkowej   |   Kanały telewizyjne

Znaki towarowe
Akcesoria TM i biżuteria

| TM Sprzęt audio-wideo | TM Urządzenia gospodarstwa domowego | TM Chemia gospodarcza | TM Kosmetyki i perfumy | TM Odzież i obuwie | TM Sprzęt biurowy | TM Food. Napoje. | Telefonia TM |   TM Sprzęt audio-wideo   |   TM Urządzenia gospodarstwa domowego   |   TM Chemia gospodarcza   |   TM Kosmetyki i perfumy   |   TM Odzież i obuwie   |   TM Sprzęt biurowy   |   TM Food

Transport
Linie lotnicze

| Transport publiczny | Taksówka wahadłowa | Usługi taksówkowe |   Transport publiczny   |   Taksówka wahadłowa   |   Usługi taksówkowe

Turystyka i rekreacja
Rezerwacja i sprzedaż biletów lotniczych

| Wsparcie wizowe | Obozy dla dzieci | Ciekawe miejsca Białorusi (muzea, rezerwaty) | Turystyka medyczna | Hotele, hotele, hostele | Sanatoria. Domy wakacyjne | Transfer | Biura podróży | Dwory. Turystyka wiejska i agroturystyka | Wycieczki na zakupy |   Wsparcie wizowe   |   Obozy dla dzieci   |   Ciekawe miejsca Białorusi (muzea, rezerwaty)   |   Turystyka medyczna   |   Hotele, hotele, hostele   |   Sanatoria

Usługi
Usługi IT

| Agencje nieruchomości | Wynajem sali konferencyjnej | Audio, wideo, filmowanie | Warsztaty ramowe | Banki, usługi bankowe | Agencje małżeństwa | Usługi księgowe, audytorskie, konsultingowe | Usługi domowe | Usługi weterynaryjne | Dostawa wody | Dostawa towarów z IKEA | Usługi mieszkaniowe i konserwacyjne | Wkład wkładu | Agencje rekrutacyjne | Usługi leasingowe | Usługi marketingowe | Mistrzu przez godzinę | Salony fryzjerskie dla zwierząt | Usługi drukowania | Szycie butów | Agencje wakacyjne | Wypożyczalnia DVD | Wynajem sprzętu gospodarstwa domowego | Wynajem artykułów dziecięcych | Wynajem na wakacje | Wynajem sprzętu medycznego i towarów, sprzętu rehabilitacyjnego | Wynajem sprzętu budowlanego | Wynajem produktów zdrowotnych | Wynajem produktów sportowych i fitness | Usługi reklamowe | Naprawa urządzeń | Naprawa komputerów, laptopów, sprzętu biurowego | Naprawa mebli | Naprawa telefonu komórkowego | Naprawa obuwia | Naprawa biżuterii | Usługi rytualne | Salony ślubne | Systemy CCTV | Odniesienia, usługi informacyjne | Usługi ubezpieczeniowe | Usługi budowlane | Sieci telewizyjne | Usługi transportowe | Sprzątanie pokoju | Usługi tłumaczeniowe | Usługi wynajmu | Usługi relokacji (biuro, mieszkanie) | Usługi rekrutacji personelu | Usługi stylistów, wizażystów | Usługi florystyczne | Pralnie chemiczne | Studio do szycia | Ekspresowa dostawa. Poczta | Usługi prawne |   Agencje nieruchomości   |   Wynajem sali konferencyjnej   |   Audio, wideo, filmowanie   |   Warsztaty ramowe   |   Banki, usługi bankowe   |   Agencje małżeństwa   |   Usługi księgowe, audytorskie, konsultingowe   |   Usługi domowe   |   Usługi weterynaryjne   |   Dostawa wody   |   Dostawa towarów z IKEA   |   Usługi mieszkaniowe i konserwacyjne   |   Wkład wkładu   |   Agencje rekrutacyjne   |   Usługi leasingowe   |   Usługi marketingowe   |   Mistrzu przez godzinę   |   Salony fryzjerskie dla zwierząt   |   Usługi drukowania   |   Szycie butów   |   Agencje wakacyjne   |   Wypożyczalnia DVD   |   Wynajem sprzętu gospodarstwa domowego   |   Wynajem artykułów dziecięcych   |   Wynajem na wakacje   |   Wynajem sprzętu medycznego i towarów, sprzętu rehabilitacyjnego   |   Wynajem sprzętu budowlanego   |   Wynajem produktów zdrowotnych   |   Wynajem produktów sportowych i fitness   |   Usługi reklamowe   |   Naprawa urządzeń   |   Naprawa komputerów, laptopów, sprzętu biurowego   |   Naprawa mebli   |   Naprawa telefonu komórkowego   |   Naprawa obuwia   |   Naprawa biżuterii   |   Usługi rytualne   |   Salony ślubne   |   Systemy CCTV   |   Odniesienia, usługi informacyjne   |   Usługi ubezpieczeniowe   |   Usługi budowlane   |   Sieci telewizyjne   |   Usługi transportowe   |   Sprzątanie pokoju   |   Usługi tłumaczeniowe   |   Usługi wynajmu   |   Usługi relokacji (biuro, mieszkanie)   |   Usługi rekrutacji personelu   |   Usługi stylistów, wizażystów   |   Usługi florystyczne   |   Pralnie chemiczne   |   Studio do szycia   |   Ekspresowa dostawa

Zakupy

Recenzje na temat „Akademia IT, Centrum Edukacji Parków High-Tech (OSTVT)”:

IT-Academy, High-Tech Park Education Center (OSTVT)
Ocena:4.11 (oceny: 37)Zalecenia:37Przeczytaj recenzje:44
dowiedz się więcej
zobacz galerię zdjęć
napisz list do firmy
napisz recenzję

IT-Academy, High-Tech Park Education Center (OSTVT)

ul. Skryganova, 14, piętro 5 (stacja metra „Młodzież”)
Mińsk spójrz na mapę
+375 44 570 22 22 (Velcom), +375 29 222 24 60 (MTS), +375 25 760 24 60 (Życie)
www.it-academy.by

IT-Academy (Centrum Edukacji HTP) - nowoczesna platforma edukacyjna, która powstała w oparciu o High-Tech Park w 2010 roku. Jej głównym zadaniem jest szkolenie i szkolenie wykwalifikowanych specjalistów, którzy w przyszłości staną się odnoszącymi sukcesy pracownikami międzynarodowych firm IT.


Co roku Akademia IT kończy ponad 3000 specjalistów w głównych obszarach przemysłu IT: rozwój oprogramowania, testowanie, projektowanie, analiza biznesowa, marketing .


Najlepsi studenci otrzymują listy polecające od nauczycieli i przechodzą bezpłatne szkolenie w zakresie zatrudnienia ( 81% absolwentów korzysta ze swojej szansy ).


Kontaktując się z firmą, odwiedź portal Otzyvy.by
Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
08/15/2018 18:26 // Tatiana [Gość] Kontaktując się z firmą, odwiedź portal Otzyvy

Zdała kurs projektowania UX / UI w grupie Yana Ageenko. Kurs jest bardzo pojemny i intensywny, w połowie kursu zgromadziłem portfolio wystarczające do odbycia płatnego stażu w agencji cyfrowej, a pod koniec kursu zostałem zatrudniony) Ian z przyjemnością słucha, opowiada wszystko w przystępnym języku z prawdziwymi przykładami z jej praktyki, dbałość o szczegóły podczas sprawdzania pracy domowej, zawsze gotowa do pomocy) Cieszy mnie również, że kursy uczą nie tylko ładnie wyglądających zdjęć, ale także określają ich rozwiązania graficzne z czymś logicznym, uczą się eksplorować i celować w audyt historia i konkurenci. Ogólnie rzecz biorąc, podobał mi się ten kurs, żałuję tylko, że poszedłem do szkoły intensywnej (3 pensy tygodniowo), ponieważ często nie miałem wystarczająco dużo czasu, jeśli poszedłem na zwykły 3-miesięczny kurs, myślę, że zrobiłbym więcej


Komentarze:

1 | dodaj komentarz
Odpowiedzi firmy: 1 Przegląd „Akademii IT, centrum edukacyjnego Parku Wysokich Technologii (OSTVT)”
07/19/2018 16:46 // Anastasia [Gość] 1 |   dodaj komentarz   Odpowiedzi firmy:   1 Przegląd „Akademii IT, centrum edukacyjnego Parku Wysokich Technologii (OSTVT)”   07/19/2018 16:46 // Anastasia [Gość]

Ukończył kursy projektantów UI / UX.
Jestem absolutnie zachwycony kursami. Nie spodziewałem się, że będą tak interesujące i użyteczne.
Studiowałem w dwóch państwowych instytucjach edukacyjnych i tylko podczas kursów widziałem profesjonalizm, bezstronność i prawdziwą użyteczną i nowoczesną wiedzę.
Kurs ten będzie bardzo przydatny zarówno dla początkujących profesjonalistów, jak i doświadczonych. W rezultacie będziesz mieć około 12 fajnych prac w swoim portfolio z czekiem i zmianami od nauczyciela. Kurs ten ma również na celu szkolenie w pracy zespołowej i rozwój umiejętności komunikacyjnych. Dla mnie z cechami charakteru było to bardzo pomocne.
Osobno chcę wspomnieć o nauczycielu Jan Ageenko, spotykam takiego wspaniałego nauczyciela po raz pierwszy w życiu. Na początku praca nad oceną była bardzo przerażająca. Ale Yang zawsze był obiektywny, bardzo delikatnie i szczegółowo wskazywał na błędy, nie chwalił się pochwałami, wyjaśnił łatwo i wyraźnie, zawsze mógł do niego podejść i zadawać pytania, wyjaśnia tak wiele - ile potrzeba. Czuje się, że ta osoba jest dobrze czytana i ma duże doświadczenie w dziedzinie IT.
Chciałbym również zwrócić uwagę na miłych i odpowiedzialnych metodologów, którzy również występują rzadziej.
W przyszłości planuję wziąć kolejny kurs w HTP.
Zdecydowanie polecam kursy i nie żałuję pieniędzy wydanych na nie, zdecydowanie są tego warte.


Komentarze:

2 | dodaj komentarz
Odpowiedzi firmy: 1 Komentarze: 1 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
26.06.2013 14:22 // Denis Azarenko 2 |   dodaj komentarz   Odpowiedzi firmy:   1   Komentarze:   1 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   26

Cześć wszystkim! Niedawno ukończyłem kurs programu „Projektowanie stron internetowych i projektowanie interfejsów mobilnych”. Nauczyciel kursu Nikita Azarov. Kurs jest dobry. Kurs został rozwiązany wiele pytań na ten temat. Ważnym czynnikiem pomyślnego ukończenia kursu była praca domowa, która była dużo i musiała się nad nimi pocić :) Cieszę się i cieszę, że ukończyłem to szkolenie, ponieważ Ustanowiono bardzo dobrą i silną podstawę dla projektu UI / UX. Nauczyciel Nikita Azarov jest osobą odpowiedzialną, odpowiedzialną i przyjazną, ma praktyczne doświadczenie w tej dziedzinie, uwielbia projektowanie stron internetowych i wszystko, co z tym związane. Same zajęcia były łatwe i dość wygodne. Ogólnie rzecz biorąc, kurs jest doskonały, nauczyciel jest doskonały, polecam wszystkim! :)


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
05.15.2018 16:14 // Sergey [Guest] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   05

Dzień dobry Chciałbym podzielić się wrażeniami uzyskanymi podczas szkolenia w OT VF. Poszedłem na kurs front-end (kurs składał się z 2, a teraz 3 części), z minimalną wiedzą (stare samouczki wideo z Internetu) w tej dziedzinie. Okazało się, że miałem szczęście, ponieważ dostałem się do grupy z Alexeyem Loktevem! Po rozmowie z chłopakami z różnych grup okazało się, że całe szkolenie zależy od nauczyciela. Sądząc po e-mailu Alexeya z 74. roku, co oznacza „poprawne” pokolenie, bez glamour i patosu. W programowaniu nie ma już dziesięciu lat, ale jego najważniejszą zaletą jest to, że może łatwo uczyć materiałów edukacyjnych! Dodatkowo, jest po prostu wszechstronnie rozwinięty i ma poczucie humoru (śmiał się więcej niż raz w swoich dowcipach na wykładzie). Dlatego atmosfera publiczności zawsze panowała pozytywnie.
Jeśli chodzi o sam program nauczania, jest on bardzo obszerny, aby zainwestować w określone terminy, trzeba bardzo, bardzo ciężko spróbować. Za 3 miesiące po rozpoczęciu FD1 na wyjściu wyłączyłeś witrynę, musisz poświęcić cały swój wolny czas, siłę i cierpliwość, ale warto! :)
Studiowanie było dla mnie bardzo interesujące i po pewnym czasie kontynuowałem studia i zapisałem się na FD2, ponownie do Loktev! Dla mnie ten nauczyciel stał się marką, znakiem jakości! :)
Dzieci z innych grup (od innych nauczycieli) zostały przeniesione do naszej grupy i wszyscy chwalili Aleksieja za jego umiejętność nauczania.
Jeśli FD1 na końcu wydawało mi się skomplikowane, to FD2 jest o wiele bardziej skomplikowany, informacja jest tylko oceanem, nie wydawałam się być wystarczająca! :)
Ogólnie, byłem bardzo zadowolony ze szkolenia, było interesujące i przypomniałem sobie czas spędzony z ciepłem.


Komentarze:

1 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
04/21/2018 15:29 // VasiliyV1977 1 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   04/21/2018 15:29 //   VasiliyV1977

[Przegląd został usunięty przez administrację serwisu Otzyvy.by z inicjatywy autora recenzji. Pozdrawiam, przegląd usług na Białorusi Otzyvy.by
+375 29 1 208 108, +375 29 5 508 208
[email protected]]


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
03/19/2018 07:47 // Irina [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   03/19/2018 07:47 // Irina [Gość]

Ukończyła kurs „Rozwijanie aplikacji internetowych w JavaScript” z Alexeyem Loktevem. Bardzo zadowolony z wyniku.
Alexey jest nauczycielem od Boga: materiał jest doskonały, zadania domowe do ćwiczeń są dobrze dobrane i bardzo przyjazne dla uczniów. Ponadto poczułem za sobą ogromne doświadczenie praktyczne, zawsze starałem się wyjaśnić zastosowanie w praktyce, aw jakich przypadkach rozwiązanie może być przydatne.
Kursy były bardzo przydatne, mimo że już z tym pracowałem, ale uważano, że nie ma wystarczającej systematyzacji wiedzy - dzięki temu kursowi wszystko w mojej głowie zebrało się w jedną całość i pojawiła się integralność postrzegania całego materiału.
Polecam wszystkim uczenie się od Alexeya Lokteva. Dziękuję bardzo!


Komentarze:

1 | dodaj komentarz
Odpowiedzi firmy: 1 Przegląd „Akademii IT, centrum edukacyjnego Parku Wysokich Technologii (OSTVT)”
02.22.2018 21:37 // Andrew [Gość] 1 |   dodaj komentarz   Odpowiedzi firmy:   1 Przegląd „Akademii IT, centrum edukacyjnego Parku Wysokich Technologii (OSTVT)”   02

Niedawno ukończyłem kurs w OC HTP „Web Development for React and Angular”. To był pierwszy kurs na ten temat. Chciałbym zwrócić uwagę na wysoki poziom przygotowania materiałów, organizacji i nauczania. Podobało mi się wszystko. Wierzę, że cel został osiągnięty: otrzymano szczegółowy materiał, umieszczony na półkach drugiego najpopularniejszego modelu na rynku. Następnie pozostaje tylko w użyciu, zostań profesjonalistą w pracy z tymi frameworkami. Specjalne podziękowania dla nauczyciela - Alexeya Lokteva. Jeśli wybierzesz nauczyciela, to dla mnie - bez opcji. Wcześniej ukończył „Rozwój aplikacji internetowych w Javascript”. Myślałem, że nie da się nauczyć lepiej)) Okazało się, że wszystko jest możliwe! Polecam kurs wszystkim i nauczycielowi Alexeyowi Loktevowi.


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
02/12/2018 13:00 // Ekaterina [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   02/12/2018 13:00 // Ekaterina [Gość]

Zdał kurs Rozwijanie aplikacji na Angular and React od nauczyciela Alexeya Lokteva. Szczerze mówiąc, zapisałem się na kurs tylko dlatego, że Alexey ich prowadzi (wcześniej ukończył kurs html, css, js). Kurs jest bardzo dobrze zbudowany, wszystkie tematy są przeżute dosłownie do najmniejszego szczegółu, ciągła informacja zwrotna prawie przez cały dzień i noc! W rezultacie 2 ramy w czasie krótszym niż 3 miesiące są świetne!
Zdecydowanie polecam kurs!
PS Alex, bardzo dziękuję za ten kurs!


Komentarze:

0 | dodaj komentarz
Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
01/17/2018 14:41 // Andrew [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   01/17/2018 14:41 // Andrew [Gość]

W dniu 12 stycznia 2017 r. Ukończyłem kurs „Tworzenie stron internetowych za pomocą HTML, CSS i JavaScript przez Instinctools”. Ogólnie wszystko mi się podobało. Wszystko na wysokim poziomie: organizacja zajęć i proces edukacyjny, relacje międzyludzkie.
Dziękuję nauczycielom i całemu personelowi za najwyższy profesjonalizm, dzięki czemu osiągnąłem wymagane wysokiej jakości umiejętności teoretyczne i praktyczne, które wdrożyłem w końcowym projekcie.
Dziękuję


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
01/17/2018 11:58 // Alexander [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   01/17/2018 11:58 // Alexander [Gość]

Ukończył kurs rozwoju iOs, nauczyciel Vsevolod. Program jest doskonały, wszystko jest poprawnie i poprawnie wyjaśnione, jeśli nie jesteś leniwy, możesz osiągnąć bardzo dobry wynik, ponieważ kierunek jest obiecujący. Przyszedłem z podstawową wiedzą na temat programowania i 0 w iOs, a po ukończeniu studiów, chociaż nie do najwyższego wyniku końcowego, natychmiast dostałem się do prawdziwej firmy na staż. Dla młodszych uczniów ogólnie jest idealną opcją, szkoda, że ​​dotarłem tylko do 4. Ogólnie rzecz biorąc, stanowczo radzę, jest prawdziwy zysk, nawet pomimo znacznych kosztów, prawie niemożliwe będzie samemu to rozgryźć.


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
11/27/2017 12:58 // Tatyana [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   11/27/2017 12:58 // Tatyana [Gość]

Chcę zostawić opinię o kursie projektowania UI / UX, wykładowca Yan Ageenko.
Kurs był przyjemnie zadowolony. Wrażenie kursu i nauczyciela jest doskonałe.
Kurs ten będzie przydatny zarówno dla początkujących, jak i dla osób, które nie są jeszcze ekspertami w tej dziedzinie.
Podziękowania dla Jana Ageenko, doskonałego mentora. Zorganizował proces edukacyjny w taki sposób, aby uparty przybysz, pod koniec kursu, mógł konkurować na rynku pracy. Oczywiście, aby uzyskać odpowiedni poziom, musisz starannie opracować wszystkie zadania domowe, słuchać i postępować zgodnie z radą mentora. Będzie to trudne, ponieważ w krótkim czasie konieczne jest wykonanie dużej ilości pracy domowej na każdą lekcję, ale warto, gdy uzyskasz świetny wynik. Wiele uwagi poświęcono doświadczeniu użytkownika, na kurs opracowano wszystkie etapy opracowywania produktu końcowego (projektu). Materiał teoretyczny obejmuje większość ważnych tematów. Jan Ageenko stara się zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby wyciągnąć z nas myślącego projektanta, a po ukończeniu kursu pomaga w rozwoju swoich absolwentów. Pod koniec kursu będziesz miał przyzwoite portfolio, które możesz zapewnić podczas zatrudnienia.
Oczywiście, aby przejść na ten kurs, musisz mieć możliwość pracy z co najmniej jednym z narzędzi: Photoshop, Illustrator lub Sketch.
Mile zadowoleni i wsparcie po kursie. Będziesz miał możliwość wzięcia udziału w seminarium za udane zatrudnienie za darmo. Zostaniesz także włączony do rocznego programu wsparcia dla absolwentów. Podadzą wskazówki, jak stworzyć CV, portfolio i inne ciekawe „bułeczki”.
Polecam ten kurs temu nauczycielowi. Pomożesz zbliżyć się do swojego marzenia!


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
27.11.2017 11:58 // Ivan [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   27

Chcę podziękować Janowi za projekt kursu UX / UI. Kurs był pouczający i bardzo bogaty. Wiele ćwiczeń, co jest bardzo dobre. Wszystkie tematy są szczegółowe Odpowiedzi były widoczne na pytanie, które otrzymałem.
Wspaniale jest uczyć się od nauczyciela, który daje 100% na każdą lekcję.
Od pierwszego dnia kursu było jasne, że Yang nie tylko przekazuje informacje uczniom, ale także zainwestował wiele emocji w nauczanie. Widać, że nauczyciel ma obsesję na punkcie projektu :)
Umieściłem kurs UX / Ui design i Jan Ageenko pięć gwiazdek i liczba polubień szukających nieskończoności !!!


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
27.11.2017 09:41 // Alice [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   27

Opinie na temat kursu „Analiza biznesowa”.
Plusy: 1. Program kursu obejmuje wymagania dotyczące pracy dla początkujących w BA
2. Kurs podzielony jest na części teoretyczne i praktyczne. Praktyka często polega na uczestnictwie w prawdziwym projekcie, nasza grupa miała możliwość wyboru spośród kilku projektów
3. Program teoretyczny jest dobrze skonstruowany, wykłady przechodzą od prostych do złożonych. Kluczowe tematy (np. Wymagania) są opracowywane w trakcie kursu.
4. OC organizuje szkolenia zawodowe z kompetentnymi poradami na temat CV, wywiadów, a także pomaga w zatrudnianiu absolwentów
Trudności: program jest intensywny i wymaga dużo czasu (3 razy 3 godziny tygodniowo wykładu plus zadanie domowe po każdym z nich, często obszerne), przygotuj się.
A o nauczycielu (Roman Palchikov): praktykujący dzieli się swoim doświadczeniem i najlepszymi praktykami, wyraźnie objaśnia materiał, uzupełnia standardowy zestaw wykładów i prowadzi warsztaty na temat tego, co zostało zrobione, jest dostępny do komunikacji ze studentami


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
18.11.2017 16:38 // Sasha [Gość] 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   18

Uczęszczałem na podstawowe kursy języka angielskiego. Nauczyciel jest ... i je ... a.
Wydaje mi się, że to najgorsze kursy na świecie w języku angielskim. Mówię płynnie po polsku i hiszpańsku, studiowałem zarówno sam, jak i na kursach i rozumiem, jak powinien wyglądać proces uczenia się. Tutaj wszystko jest diametralnie przeciwne. Za dwa miesiące obiecują dać coś, co zajmie rok. Zrozumiałem, że rozwód, ale potrzebowałem podstawy gramatyki i przykładowego planu niezależnego studiowania w przyszłości.
Opowiem ci trochę o strukturze zawodów:
10 min, aby „sprawdzić” dz. nie rozumie błędu, ale po prostu wskazuje. Pytam, dlaczego potrzebuję takiego nauczyciela. no cóż
Co więcej, analiza nowego materiału i tutaj najciekawsza: za 2 godziny przechodzimy dwa razy / kilka tematów (!). na 6 lekcji nauczyliśmy się i opanowaliśmy 12 razy po angielsku. Cóż, bez maty nie pozostawia odpowiedniej oceny. Nie byłem bardzo zadowolony z metod nauczania: czyta absolutnie wszystko z książki, [część tej recenzji została usunięta przez administrację portalu z powodów etycznych] i napisać coś na tablicy. Przez cały kurs deska była używana 2 razy.
Jem… absolutnie nieprofesjonalny w moim własnym biznesie, w żadnym wypadku nie radzę ci iść do niej.
Same kursy MB mają innych nauczycieli i są dobre, ale nie powinno to być jednoznaczne. Ma więcej przechwałek niż wiedzy. kilka razy, może 7-10 powiedziało, że jest autorką książki, którą otrzymaliśmy. Ale wyszukiwanie googli 5 minut znalazło tę książkę w Internecie. Moje laboratorium gramatyczne
Zdecydowanie radzę!


Komentarze:

1 | dodaj komentarz
Odpowiedzi firmy: 1 Przegląd „Akademii IT, centrum edukacyjnego Parku Wysokich Technologii (OSTVT)”
09.09.2017 19:46 // Oxy 1 |   dodaj komentarz   Odpowiedzi firmy:   1 Przegląd „Akademii IT, centrum edukacyjnego Parku Wysokich Technologii (OSTVT)”   09

Opinie na temat kursów w Centrum Edukacyjnym HTP Grodno:
Kursy mi się podobały, zrobiliśmy projekt, który dał doświadczenie w zespole, opanowanie nowych technologii i zdobycie nowej wiedzy na wykładach.
W przypadku niektórych pytań lub pomocy możesz skontaktować się z mentorami. Dla tych, którzy zastanawiają się, czy iść na kursy, czy nie, myślę, że jeśli naprawdę chcesz się uczyć i rozwijać w tej dziedzinie, doświadczenie, które zdobędziesz na kursach, będzie dla ciebie przydatne, także po ukończeniu kursów możesz uzyskać ofertę pracy .
Więc spróbuj. Życzę przyszłych kandydatów na kursy, ciekawe szkolenia i powodzenia w przyszłości


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
08/01/2017 19:38 // Vintrr 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   08/01/2017 19:38 //   Vintrr

W IT-Academy odbył kurs „Front-end Developer” (wszystkie części) w 2015 roku.
Krótko mówiąc, byłem bardzo zadowolony.
W rzeczywistości moje życie zaczęło się w IT na tych kursach :) (wcześniej pracowałem w branży dystrybucji od ponad 15 lat ... tak, jestem taki „stary” :)). Teraz pracuję jako front-end developer przez około 2 lata.
Nie mogę powiedzieć, w jaki sposób odbywają się teraz kursy (choć uważam, że nie zmieniły się na gorsze), ale moim zdaniem nauczyciel (Alexey Loktev) znalazł dobrą równowagę między ćwiczeniami teoretycznymi i praktycznymi. To pozwoliło nam poradzić sobie z różnymi terminami i pojęciami oraz „napełnić rękę i nierówności”, próbując wprowadzić te rzeczy w życie.
Chciałbym również zwrócić uwagę na bardzo uważny stosunek do wszystkich uczestników kursu i ich pytań.
Dla tych, którzy myślą o tym, czy iść na kursy, czy nie, myślę, że ważne jest, aby odpowiedzieć sobie, czy dana osoba naprawdę chce się czegoś nauczyć. Przecież przechodzenie (odwiedzanie) dowolnego kursu, gdziekolwiek, „automatycznie” nie doda wiedzy i umiejętności bez udziału samego ucznia. Jak bardzo uczeń jest zaangażowany i jest gotowy do zaangażowania się w proces uczenia się, będzie to wynikiem.
Należy pamiętać, że kursy to tylko pierwszy krok. IT to dziedzina, w której musisz się czegoś nauczyć niemal cały czas, zapoznać się z czymś, chyba że oczywiście istnieje chęć rozwoju w tej dziedzinie (choć prawdopodobnie dotyczy to rozwoju w dowolnej sferze) :)
Chcę życzyć wszystkim obecnym i przyszłym kandydatom kursów, ciekawego szkolenia i powodzenia w przyszłości.


Komentarze:

1 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
26.07.2017 09:25 // Victoria 1 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   26

Zdałem kurs „Testowanie oprogramowania”. Są to kursy wybrane przez rekomendację przyjaciela, który studiował Java w OC. Rzeczywiście, w porównaniu z innymi szkołami, cena kursów wydaje się dość wysoka. Nigdy jednak nie żałowałem tej decyzji. Wiele informacji, duża liczba praktycznych zadań, możliwość uzyskania odpowiedzi na wszystkie pytania i, w razie potrzeby, dodatkowe zadania i informacje. Nauczyciel (i ja dostałem się do grupy dla Evgeny'ego Shidlovsky'ego) jest gotowy odpowiedzieć na pytania iw nieodpowiednim czasie, za pośrednictwem Skype, poczty.
Dzięki należytemu pragnieniu i wytrwałości możesz się wszystkiego nauczyć i nie mieć wykształcenia technicznego (na przykład jestem nauczycielem i nie miałem wcześniej kontaktu z IT).
Ale dla pomyślnego zatrudnienia potrzebujesz dobrego poziomu angielskiego. Dlatego zadania podczas studiów na kursach były również wykonywane w języku angielskim, który jest dobrze przygotowany do prawdziwej pracy.
Po rozwiązaniu OC pomaga w zatrudnieniu i jest zawsze gotowa pomóc i odpowiedzieć na wszelkie pytania.


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
07/18/2017 19:07 // Andrey Gusarov 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   07/18/2017 19:07 // Andrey Gusarov

Poszedłem na kursy, aby urozmaicić moje horyzonty. Świetny sposób, aby wyjść ze swojej strefy komfortu, nauczyć się nowych rzeczy i znaleźć nowe punkty rozwoju biznesu.
Udał się z kolegami z GUSAROV, podziel się opinią na Facebooku lub telefonicznie +375296668300. Jesteśmy na kursach „Rozwój biznesu, marketing i sprzedaż w IT”


Komentarze:

0 | dodaj komentarz Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”
07/10/2017 15:37 // Evgeny I. 0 |   dodaj komentarz   Odpowiedź na „Akademia IT, Centrum Edukacyjne Park High-Tech (OSTVT)”   07/10/2017 15:37 // Evgeny I

Zdał kurs „Analiza biznesowa” w formacie pokoju, tj. z webinariami i spotkaniami twarzą w twarz. Nauczyciel Roman Palchikov.
Ogólnie poszedłem na kurs, aby odświeżyć i zaktualizować swoją wiedzę na temat BA.
Grupa była dość dojrzała, myślała, że ​​będą studenci, ale okazało się, że są analitykami biznesowymi, przedstawicielami biznesu, którzy są zasadniczo klientami usług IT. W trakcie zajęć omawiano dość specyficzne problemy życiowe.
Wykłady były recytowane przez webinaria, chociaż czasami jakość dźwięku nie powiodła się, ale myślę, że wszyscy będą dostrojeni, a już indywidualne zajęcia prowadzili dyskusje. Część praktyczna była najbardziej przydatna, ponieważ projekt został wdrożony na podstawie pracy z problemem istniejącej firmy, wielu było zainteresowanych rozmową na żywo z biznesem, a jeszcze przyjemniej znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
Roman Palchikov jest nauczycielem, który wie, jak jasno przekazać pomysł, który ma praktyczne doświadczenie zarówno w biznesie, jak i IT.
Kurs może być przydatny dla biznesu i IT. Główna praktyka i zadawaj pytania!
Polecam!


Komentarze:

0 | dodaj komentarz

IT-Academy, High-Tech Park Education Center (OSTVT) - opuść swoją recenzję:

IT-Academy, High-Tech Park Education Center (OSTVT) - opuść swoją recenzję:

Maksymalnie opracowany PRZEGLĄD pomoże firmom poprawić ich pracę, a użytkownikom podjąć właściwą decyzję

11 085 białoruskich firm czeka na Twoją opinię, zawsze chętnie pomoże, doradzi. TWÓJ OPINIA pomaga firmom pracować jeszcze lepiej!

3 268 525 konsumentów odwiedza Otzyvy.by każdego roku, szukając firm, produktów i usług do rzeczywistych recenzji. Twoje PRZEGLĄDY pomagają konsumentom znaleźć firmy, produkty, usługi!

Dziękujemy za korzystanie z portalu Otzyvy.by.