Кредит под залог недвижимости
Необходимость в займе финансовых средств может возникнуть как у частного лица, так и предприятия. Сегодня кредитование не является особенной проблемой и, например, получить кредит под залог недвижимости

Недвижимость
Наша великая Родина богата прекрасными населенными пунктами и городами с удивительной архитектурой и комфортными условиями жизни. Конечно, очень привлекательна в этом плане Новосибирск, который расположен

Недвижимость новая рига
Хотите почувствовать себя королями? Хотя нет, так наверное могут жить только боги недвижимость новая рига. Элитный поселок с замечательной архитектурой, открытым спа, бассейнами, фонтанами. Все находиться

Инвестиции в недвижимость Европы: тенденции 2017 года
Для инвесторов: обзор ключевых рынков европейской недвижимости в 2017 году. Недвижимость в Германии Доля недвижимости Германии в ВВП страны сегодня составляет 9,8%. Недвижимость в Германии отличалась

Дешевая Польская недвижимость
Если по какой-то причине мы решили продать квартиру, безусловно, мы хотим, чтобы это сделать как можно скорее и по лучшей цене. Тем не менее, для этого можно, мы должны быть готовы. Ничто не остановит

«Недвижимость» / Госкорпорации отказано в эффективности
По результатам проверки Счетной палатой деятельности Фонда содействия реформированию жилищно-коммунального хозяйства ( Фонд ЖКХ), площадь аварийного жилья в стране выросла на 1,6 млн. квадратных метров

Лизинг недвижимости
Обычно компании берут аванс - 10-20 % со ставкой удорожания 6-8 %, иногда 10-12% в год на срок от 2 до 10 лет, предлагая различные варианты графиков лизинговых платежей. занимаются примерно десяток компаний

Специалист по недвижимости
Наша компания стремиться дать широкие возможности, удобство в работе без лишних трат всем участникам рынка недвижимости Крыма. Аренда квартир, комнат, коттеджей, продажа в Санкт-Петербурге Гильдия риэлторов

Коммерческие помещения | Жилье, недвижимость > Коммерческие помещения | Киев | SLANET
class="top_line"> id="topnav"> class="subcolumns" id="logonav"> id="nav demo" class="hlist"> id="topnav"> id="header_tab"> id="content"> class="c75l"> class="c25r"> class="subcolumns"> class="c75l">

Юрист по недвижимости
При осуществлении такой юридически сложной и трудоемкой сделки, как покупка или продажа квартиры или участка земли, достаточно часто возникает необходимость обращения за специализированной юридической

Wtyczki WordPress dla mediów społecznościowych i SEO

1. Wtyczki SEO
  2. Wtyczki mediów społecznościowych
  3. Inne istotne wtyczki

Wtyczka, dostrojenie i rozbudowa   Kiedy trenuję moje warsztaty WordPress, jedną z pierwszych rzeczy, które proponuję nowym blogerom, jest zainstalowanie wtyczek WordPress Wtyczka, dostrojenie i rozbudowa

Kiedy trenuję moje warsztaty WordPress, jedną z pierwszych rzeczy, które proponuję nowym blogerom, jest zainstalowanie wtyczek WordPress. Wtyczki to małe aplikacje, które sprawiają, że twój blog robi więcej rzeczy, aby ulepszyć Twój profil w mediach społecznościowych i poprawić optymalizację wyszukiwarek (SEO).

Dodanie wtyczek WordPress do mediów społecznościowych i SEO jest ograniczone tylko przez wyobraźnię. Co najważniejsze, większość wtyczek jest bezpłatna, więc możesz zainstalować dowolną liczbę.

Oto niektóre wtyczki WordPress dla mediów społecznościowych i SEO, których używam na wszystkich moich blogach.

Wtyczki SEO

Mapy Google XML
Mapa witryny to plik XML zawierający listę adresów URL witryny z dodatkowymi metadanymi, dzięki czemu boty wyszukiwarek mogą inteligentniej indeksować witrynę. Mapy Google XML oferuje mapę botowi wyszukiwania i regularnie przesyła go do wyszukiwarek

All-in-One SEO Pack
Ta wtyczka WordPress pomaga w optymalizacji wyszukiwarek po pojawieniu się bota wyszukiwania z mapą strony w ręku. All in One SEO Pack generuje tagi Meta, optymalizuje tytuły i ustawia Meta opisy i słowa kluczowe.

Proste przekierowania 301
301 Przekierowania są ważne, gdy kierujesz strony z jednego adresu URL na inny, mając nadzieję na utrzymanie rangi strony. Proste przekierowania 301 pozwala utworzyć listę adresów URL, które chcesz przekierować 301 do innej strony lub witryny.

Inbound Writer
Wtyczka Inbound Writer umieszcza pulpit nawigacyjny obok edytora postów, aby pomóc Ci w ocenie optymalizacji pod kątem wyszukiwarek podczas pracy i oferuje sugestie, jak poprawić swój wynik. To sprawia, że ​​pisanie bloga jest werbalnym wyścigiem na szczyt.

Wtyczki mediów społecznościowych

Digg Digg
The Digg Digg Plugin określa się jako „All in One Social Vote Buttons” i integruje najpopularniejsze ikony mediów społecznościowych na swoich stronach. Ikony można układać poziomo lub płynąć pionowo, aby czytelnicy mogli głosować na swoją stronę.

Social Media Widget
Oto widget, który pozwala umieścić ikony mediów społecznościowych na paskach bloga w podobny sposób jak Digg Digg, ale bez liczników. Social Media Widget ustawienia wymagają wprowadzenia adresów URL witryn społecznościowych i oferują opcję do sześciu usług niestandardowych.

Publikuj na Facebooku
Oszczędzanie w czasie rzeczywistym, Publikuj na Facebooku wysyła fragment nowego posta bezpośrednio na stronę na Facebooku. Wymaga połączenia z aplikacją na Facebooku, ale po sfinalizowaniu może działać dobrze. Dostosowania obejmują fragmenty postów, adresy URL linków, autora postu, kategorie postów oraz cztery opcje miniatur.

Przycisk Retweet TweetMeme
TweetMeme dodaje przycisk Twitter do posta, aby umożliwić użytkownikom ponowne przesłanie bloga, a także wyświetlenie liczby powtórzeń tego wpisu.

Inne istotne wtyczki

Zdecydowanie najbardziej istotna wtyczka, Akismet zabija komentarze na temat komentarzy i trackbacków w kontakcie „nawet podczas snu”. W ciągu ostatnich 1,5 roku Akismet złapał ponad 7 000 elementów spamu na moim blogu, Pokój degustacyjny poufny . A kiedy patrzę na gówno, które pokazuje mi w kolejce spamu, muszę to kochać.

Subskrybuj2
Podczas gdy WordPress ma wbudowaną możliwość zbierania nazwisk i e-maili użytkowników bloga, nie będzie automatycznie powiadamiał listy e-mailowej o dodaniu nowego posta. Oto gdzie Subskrybuj2 Wysyła powiadomienia e-mail w czterech formatach: fragment zwykłego tekstu lub pełny post, fragment HTML lub pełny post. Działa za każdym razem.

Formularz RECAPTCHA
CAPTCHA jest testem odpowiedzi na wyzwanie dołączonym do formularza kontaktowego lub komentarza blokującego spam wysyłany przez roboty lub cyborgi. ReCAPTCHA oferuje formularz kontaktowy i test CAPTCHA. Jednak nie zatrzyma spamu wysyłanego ręcznie przez człowieka. To praca dla Akismet.

WP Mobile Detector
Wtyczka WP Mobile Detector automatycznie wykrywa, czy użytkownik korzysta ze standardowego telefonu komórkowego lub smartfona i ładuje kompatybilny motyw mobilny WordPress dla każdego. Jeśli chcesz, aby ludzie mogli łatwo czytać twój blog na swoim telefonie, wtyczka ta ma prosty widok.

Chociaż te wtyczki WordPress są technicznie bezpłatne, autorzy nie są wolontariuszami. Są profesjonalnymi programistami, którzy chcieliby otrzymać darowiznę, jeśli korzystasz z ich produktu. Albo oferują wersję Pro, którą możesz kupić. Tak czy inaczej, dobrą karmą jest wkład finansowy, jeśli korzystasz z wtyczki.

I jak powiedział Cat in the Hat: „To nie wszystko, o nie, to nie wszystko!” Istnieje wiele innych wtyczek WordPress do mediów społecznościowych i SEO do omówienia, a ja będę zamieszczał inne w przyszłych postach. W międzyczasie powiedz mi, jakie wtyczki są niezbędne do korzystania z blogów. Chciałbym wiedzieć o nich.

Kolejne warsztaty WordPress to 22 listopada w Blenz Coffee, Broadway w Heather. Maksymalnie 3 blogerów. Zarezerwuj teraz