Кредит под залог недвижимости
Необходимость в займе финансовых средств может возникнуть как у частного лица, так и предприятия. Сегодня кредитование не является особенной проблемой и, например, получить кредит под залог недвижимости

Недвижимость
Наша великая Родина богата прекрасными населенными пунктами и городами с удивительной архитектурой и комфортными условиями жизни. Конечно, очень привлекательна в этом плане Новосибирск, который расположен

Недвижимость новая рига
Хотите почувствовать себя королями? Хотя нет, так наверное могут жить только боги недвижимость новая рига. Элитный поселок с замечательной архитектурой, открытым спа, бассейнами, фонтанами. Все находиться

Инвестиции в недвижимость Европы: тенденции 2017 года
Для инвесторов: обзор ключевых рынков европейской недвижимости в 2017 году. Недвижимость в Германии Доля недвижимости Германии в ВВП страны сегодня составляет 9,8%. Недвижимость в Германии отличалась

Дешевая Польская недвижимость
Если по какой-то причине мы решили продать квартиру, безусловно, мы хотим, чтобы это сделать как можно скорее и по лучшей цене. Тем не менее, для этого можно, мы должны быть готовы. Ничто не остановит

«Недвижимость» / Госкорпорации отказано в эффективности
По результатам проверки Счетной палатой деятельности Фонда содействия реформированию жилищно-коммунального хозяйства ( Фонд ЖКХ), площадь аварийного жилья в стране выросла на 1,6 млн. квадратных метров

Лизинг недвижимости
Обычно компании берут аванс - 10-20 % со ставкой удорожания 6-8 %, иногда 10-12% в год на срок от 2 до 10 лет, предлагая различные варианты графиков лизинговых платежей. занимаются примерно десяток компаний

Специалист по недвижимости
Наша компания стремиться дать широкие возможности, удобство в работе без лишних трат всем участникам рынка недвижимости Крыма. Аренда квартир, комнат, коттеджей, продажа в Санкт-Петербурге Гильдия риэлторов

Коммерческие помещения | Жилье, недвижимость > Коммерческие помещения | Киев | SLANET
class="top_line"> id="topnav"> class="subcolumns" id="logonav"> id="nav demo" class="hlist"> id="topnav"> id="header_tab"> id="content"> class="c75l"> class="c25r"> class="subcolumns"> class="c75l">

Юрист по недвижимости
При осуществлении такой юридически сложной и трудоемкой сделки, как покупка или продажа квартиры или участка земли, достаточно часто возникает необходимость обращения за специализированной юридической

Złe komunikaty prasowe mogą zranić Twoje SEO

1. Co Google twierdzi, że zmiana jest
  2. Co to oznacza dla świata komunikatów prasowych

Informacje prasowe mogą teraz zaszkodzić rankingom SEO.

Powiedzmy to jeszcze raz, ponieważ jest to duża zmiana w sposobie myślenia dla marketerów i specjalistów ds. Public relations. Informacje prasowe mogą teraz zaszkodzić rankingom SEO. W przeszłości firmy chciały wyposażyć swoje komunikaty prasowe w odpowiednie słowa kluczowe dotyczące ich wiadomości, aby przekazać ranking stron SEO z powrotem do swoich witryn. Podczas, gdy rzeczywiste (nie) skutki dystrybucji informacji prasowych zostały omówione i zdecydowane wśród specjalistów SEO (wpływ minimalny lub nie), wielu marketerów nadal chce „grać bezpiecznie”, opierając się na nieaktualnych informacjach SEO, które mówią, pobierają linki i martwią się później.

To się zmieniło na gorsze. Tydzień temu Google bardzo cicho aktualizował dokumentacja w Narzędziach dla webmasterów ostrzegać sprzedawców przed próbą manipulacji PageRank poprzez optymalizację słów kluczowych w tekście prasowym. Spowoduje to nałożenie kar, które zaszkodzą rankingom wyszukiwarek w witrynie.

Co Google twierdzi, że zmiana jest

Porozmawiajmy o przykładzie Google w tej dokumentacji dotyczącym nienaturalnych linków.

Oto kilka typowych przykładów nienaturalnych linków naruszających nasze wytyczne:…

• Linki ze zoptymalizowanym tekstem zakotwiczającym w artykułach lub komunikatach prasowych rozpowszechnianych na innych stronach. Na przykład:

Jest wiele obrączki ślubne w sklepie. Jeśli chcesz mieć ślub , będziesz musiał wybrać najlepszy pierścionek . Musisz także Kup kwiaty i a suknia ślubna .

To, co dawniej było normalnym połączeniem z nowym produktem, może teraz uszkodzić ranking witryny w Google. Kary za wypchanie tych nienaturalnych powiązań są znacznie większe niż korzyści. Google radzi wszystkim, aby przestali to robić, a jeśli Twoja firma w jakikolwiek sposób polega na Google, zgodność jest obowiązkowa.

Moja zasada jest „jeden link do jednej domeny”. Na przykład https://www.shiftcomm.com/ jest domeną, a https://www.shiftcomm.com/about-shift/careers/ to ta sama domena. Pomaga myśleć o linkach jako odnośnikach. Te nieznośne dokumenty semestralne, które napisałeś w college'u (lub w moim przypadku, pisma prawne) są tego dobrym przykładem. Jeśli podłączysz go jako odniesienie do źródła, jest to dobry link, ale ogranicz go do jednej domeny.

Przydałoby mi się (i SHIFT) więcej bezpośredniego linkowania do strony kariery, gdy mówię o pracy w SHIFT. Referencja!

Co to oznacza dla świata komunikatów prasowych

Co więc robi profesjonalista PR? Jeśli Twoja firma przygotowuje się do komunikatu prasowego, poinformuj swoich kolegów, że ta zmiana oznacza, że ​​wcześniejsze taktyki, takie jak umieszczanie linków w komunikatach prasowych, nie są już skuteczne . Skieruj je na stronę linków, do której prowadzi link powyżej, i ostrzeż ich stanowczo, że nie tylko wypychane słowa kluczowe nie pomagają SEO, ale mogą spowodować realne, wymierne finansowo szkody dla Twojej firmy.

Zachęciłbym ich, aby zdecydowali się na linkowanie do słowa kluczowego, które chcą skierować na nowy produkt raz i tylko raz. Jeśli istnieją inne linki poza tym, takie jak link do nazwy firmy do domeny firmy, dodaj zalecany atrybut „nofollow” do linku, aby zachować zgodność z wytycznymi Google.

Aktualizacja: Oto samouczek Google dotyczący linków bez przypisanych linków, w tym sposób ich tworzenia: https://support.google.com/webmasters/answer/96569?hl=en

Michelle Wolverton
Starszy analityk marketingowy