Лента новостей

Кредит под залог недвижимости
Необходимость в займе финансовых средств может возникнуть как у частного лица, так и предприятия. Сегодня кредитование не является особенной проблемой и, например, получить кредит под залог недвижимости

Недвижимость
Наша великая Родина богата прекрасными населенными пунктами и городами с удивительной архитектурой и комфортными условиями жизни. Конечно, очень привлекательна в этом плане Новосибирск, который расположен

Недвижимость новая рига
Хотите почувствовать себя королями? Хотя нет, так наверное могут жить только боги недвижимость новая рига. Элитный поселок с замечательной архитектурой, открытым спа, бассейнами, фонтанами. Все находиться

Инвестиции в недвижимость Европы: тенденции 2017 года
Для инвесторов: обзор ключевых рынков европейской недвижимости в 2017 году. Недвижимость в Германии Доля недвижимости Германии в ВВП страны сегодня составляет 9,8%. Недвижимость в Германии отличалась

Дешевая Польская недвижимость
Если по какой-то причине мы решили продать квартиру, безусловно, мы хотим, чтобы это сделать как можно скорее и по лучшей цене. Тем не менее, для этого можно, мы должны быть готовы. Ничто не остановит

«Недвижимость» / Госкорпорации отказано в эффективности
По результатам проверки Счетной палатой деятельности Фонда содействия реформированию жилищно-коммунального хозяйства ( Фонд ЖКХ), площадь аварийного жилья в стране выросла на 1,6 млн. квадратных метров

Лизинг недвижимости
Обычно компании берут аванс - 10-20 % со ставкой удорожания 6-8 %, иногда 10-12% в год на срок от 2 до 10 лет, предлагая различные варианты графиков лизинговых платежей. занимаются примерно десяток компаний

Специалист по недвижимости
Наша компания стремиться дать широкие возможности, удобство в работе без лишних трат всем участникам рынка недвижимости Крыма. Аренда квартир, комнат, коттеджей, продажа в Санкт-Петербурге Гильдия риэлторов

Коммерческие помещения | Жилье, недвижимость > Коммерческие помещения | Киев | SLANET
class="top_line"> id="topnav"> class="subcolumns" id="logonav"> id="nav demo" class="hlist"> id="topnav"> id="header_tab"> id="content"> class="c75l"> class="c25r"> class="subcolumns"> class="c75l">

Юрист по недвижимости
При осуществлении такой юридически сложной и трудоемкой сделки, как покупка или продажа квартиры или участка земли, достаточно часто возникает необходимость обращения за специализированной юридической

Si të përshpejtoni smartphone ose tabletë Android (pjesa 1)

 1. Parazgjedhja Android për performancën maksimale
 2. 1. Vendosja e regjimit të energjisë
 3. 2. Rritja e performancës grafike (për Android 4.0+)
 4. Mënyra të thjeshta për të rritur performancën e sistemit Android:
 5. 2. Hiqni aplikacionet e papërdorura
 6. 3. Zgjidhni aplikime më të lehta
 7. 4. Çaktivizoni shërbimet e panevojshme të autorun.
 8. 5. Çaktivizoni sinkronizimin me shërbime të papërdorura.
 9. 6. Çaktivizo aplikacionet e përditësimit automatik në "Luaj me Google"
 10. 7. Çaktivizoni GPS dhe gjeolokimin.
 11. 8. Çaktivizoni animacionin
 12. 9. Mos përdorni letra të gjalla.
 13. 10. Hiqni veglat shtesë dhe shkurtesat nga ekrani i fillimit.
 14. 11. Përdorni Task Manager
 15. 12. Periodikisht të qartë cache aplikimit dhe shfletuesit.

Ka disa metoda, të thjeshta dhe më komplekse, që mund të rrisin performancën e çdo pajisjeje të bazuar  android
Ka disa metoda, të thjeshta dhe më komplekse, që mund të rrisin performancën e çdo pajisjeje të bazuar android . Të gjitha pajisjet e tyre u testuan në pajisjet e tyre dhe tani duam të ndajmë me ju. Së pari, ne tregojmë teknika të thjeshta që nuk kërkojnë ndonjë njohuri të veçantë, dhe pastaj kalojnë në ato më të përparuara. Sigurisht, mund të përdorni vetëm një pjesë të mundësive të listuara më poshtë për të përshpejtuar sistemin Android, por efekti maksimal mund të arrihet duke përdorur të gjitha ose pothuajse të gjitha metodat e shqyrtuara së bashku.

Për lehtësinë e perceptimit të informacionit, ne e kemi ndarë materialin në dy pjesë.

::: Pjesa 1 :::

Parazgjedhja Android për performancën maksimale

Para se të vazhdoni me metoda radikale për të rritur performancën e sistemit, sigurohuni që të jetë konfiguruar në mënyrë korrekte.

Ju duhet të bëni këto cilësime paraprake:

1. Vendosja e regjimit të energjisë

Në varësi të modelit të pajisjes dhe versionit të Android, këto objekte në menynë e Cilësimeve mund të jenë të ndryshme ose edhe mungojnë. Nëse vendndodhja e menysë në pajisjen tuaj ndryshon nga ajo e treguar më poshtë, atëherë vazhdoni me analogji. Këtu janë dy opsionet më të zakonshme për vendndodhjen e artikujve të menusë:

Shkoni te Settings -> Power -> Power Mode dhe zgjidhni mënyrën "Performancë e lartë".

ose

Shkoni te Parametrat -> Ruajtja e Energjisë dhe përzgjidhni mënyrën "Performanca".

Kjo do të përmirësojë ndjeshëm reagimin e sistemit dhe do të përshpejtojë funksionimin e aplikacioneve, por mund të zvogëlojë jetën e baterisë.

2. Rritja e performancës grafike (për Android 4.0+)

Shko te Settings -> For Developers dhe shënoni kutinë "Përshpejtoni punën e GPU" (Përshpejtimi duke përdorur GPU).

Kështu që ne do të harmonizojmë procesorin e grafikut me performancën maksimale për të shpejtuar aplikacionet e lojrave. Papajtueshmëria e mundshme me disa lojëra.

Papajtueshmëria e mundshme me disa lojëra

Mos u dekurajoni nëse pajisja juaj nuk ka sendet e specifikuara. Më shumë gjasa, sistemi Android në pajisjen tuaj është vendosur tashmë nga prodhuesi i vegël për vlerat optimale.

Tjetra, ne do të tregojmë për rritjen e performancës së sistemit, që mund të merret në çdo pajisje Android.

Mënyra të thjeshta për të rritur performancën e sistemit Android:

1. Instaloni vetëm aplikacionet e nevojshme

Instaloni vetëm aplikacionet e nevojshme

Google Play përmban miliona aplikacione dhe gjithmonë ekziston tundimi për të instaluar gjithçka në të njëjtën kohë. Mendoni mirë, do ta përdorni aplikacionin para se të instaloni atë. Në fund të fundit, çdo aplikacion i instaluar në pajisjen Android përdor disa nga burimet e sistemit, duke ngadalësuar kështu punën e tij. Dhjetra aplikime të instaluara çojnë në "littering" të sistemit dhe mund të reduktojnë ndjeshëm performancën e saj të përgjithshme.

Instaloni vetëm ato aplikacione që ju nevojiten tani, dhe jo vetëm në rast.

2. Hiqni aplikacionet e papërdorura

Hapni listën e aplikacioneve të instaluara dhe shikoni atë nga fillimi në fund Hapni listën e aplikacioneve të instaluara dhe shikoni atë nga fillimi në fund .Nëse ndonjë aplikacion nuk është përdorur për një kohë të gjatë ose nuk përdoret fare, fshijeni atë nga sistemi. Gjithmonë mund ta riktheni këtë aplikacion nga Google Play kur të keni nevojë për të. Duke hequr të gjitha programet dhe lojërat e panevojshme, jo vetëm që do të hapni hapësirën në kujtesën e pajisjes, por do të rrisni performancën e saj duke liruar RAM shtesë dhe duke shkëputur shërbimet e nevojshme.

3. Zgjidhni aplikime më të lehta

Nëse keni nevojë të instaloni një aplikacion që kryen një detyrë të caktuar, atëherë mos nxitoni për të vënë një të parë
Nëse keni nevojë të instaloni një aplikacion që kryen një detyrë të caktuar, atëherë mos nxitoni për të vënë një të parë. Krahasoni programet e ngjashme në "Luaj me Google", vlerësoni madhësinë e tyre në aspektin e funksionalitetit. Aplikacione me cilësi më të lartë dhe të optimizuar, që posedojnë të gjitha funksionet dhe aftësitë e njëjta si produkte analoge nga zhvilluesit e tjerë, zënë më pak hapësirë ​​në kujtesën e pajisjes dhe konsumojnë më pak burime të sistemit.

Për shembull, aplikimi i alarmit është i domosdoshëm për të mos punuar ose shkuar në kolegj. Nëse funksionaliteti i orës me alarmin i ndërtuar në sistemin Android nuk mjafton, ju mund të përdorni instalimin e një aplikacioni shtesë. Ju mund të instaloni një aplikacion të thjeshtë që zë vetëm 300 KB memorie, ose ju mund të - dhe një super mbushur një që merr deri 20 MB memorie ose më shumë. Rezultati i aplikacioneve në të dyja rastet do të jetë i njëjtë - ju zgjoheni, por aplikimi i fundit do të ngadalësojë ndjeshëm punën e gjithë sistemit, përveç nëse sigurisht nuk planifikoni ta përdorni pajisjen tuaj Android vetëm si alarm ;-). Në mënyrë të ngjashme, zgjidhni aplikacionet për detyra të tjera.

Përfundimi është i thjeshtë: "aplikimi më i lehtë", aq më pak ngadalëson sistemin. Por ekzistojnë përjashtime, prandaj është më mirë që të rishikoni me kujdes shqyrtimet rreth tij para se të instaloni një aplikacion të ri.

4. Çaktivizoni shërbimet e panevojshme të autorun.

Shkoni te Settings -> Applications -> Run Services.

ose

Shko te Settings -> Management Application -> Work.

Shikojmë se çfarë shërbimesh nuk ju nevojitet dhe i ndaloni ato. Në mënyrë që këto shërbime të mos fillojnë më pasi pajisja të riniset, duhet t'i çaktivizosh ato duke përdorur programin e veçantë - menaxherin e procesit.

Ka shumë programe të tilla në "Luaj me Google", prandaj ne nuk do t'i konsiderojmë ato të veçanta, por ju mund t'i gjeni dhe instaloni në mënyrë të pavarur, më poshtë jepni shembuj të disa programeve për menaxhimin e aplikacioneve dhe proceseve.

Çaktivizimi i shërbimeve të panevojshme do të përshpejtojë pajisjen e nisur me energji dhe do të rrisë performancën e përgjithshme.

Çaktivizimi i shërbimeve të panevojshme do të përshpejtojë pajisjen e nisur me energji dhe do të rrisë performancën e përgjithshme

5. Çaktivizoni sinkronizimin me shërbime të papërdorura.

Shko te Cilësimet -> Llogaritë dhe sinkronizimi dhe në skedën "Menaxho llogaritë" çaktivizo sinkronizimin me të gjitha shërbimet e papërdorura. Për shembull, në llogarinë tënde të Google, mund të çaktivizosh kontaktet e sinkronizimit , Gmail, Picasa, kalendarin dhe shërbimet e tjera. Lini sinkronizim vetëm me ato shërbime të të dhënave nga të cilat ju duhet të merrni nga rrjeti në kohë reale. Nëse nuk përdorni ndonjë shërbim, hiqni kutinë "Sinkronizimi automatik" në dritaren "Llogaritë dhe sinkronizimet".

6. Çaktivizo aplikacionet e përditësimit automatik në "Luaj me Google"

Google Play ka një mekanizëm të integruar për të kontrolluar automatikisht versionet e aplikacioneve të instaluara dhe përditësimin e tyre në versionin më të fundit. Ky proces zhvillohet në sfond dhe nuk shihet nga përdoruesi. Megjithatë, shërbimi i përditësimit, si çdo shërbim tjetër, gjithmonë është në kujtesë dhe përdor një pjesë të burimeve të sistemit. Në të njëjtën kohë, përditësimi i aplikacioneve një herë në javë mund të bëhet manualisht, nuk do të zgjasë shumë.

Çaktivizo automatizimin e përditësimit për të ruajtur trafikun GPRS, ngarkimin e baterisë dhe për të përmirësuar performancën e sistemit.

Për të çaktivizuar aplikacionet e përditësimit automatik, bëj sa vijon. Shko te Google Play -> Cilësimet dhe ç'kyçni pikat "Njoftimet" dhe "Përditëso automatikisht" . Së bashku, ne shënojmë "Përditëso vetëm nëpërmjet Wi-Fi" për të ruajtur trafikun GPRS dhe për pasojë të rrisim jetën e baterisë.


7. Çaktivizoni GPS dhe gjeolokimin.

Nëse nuk planifikoni të përdorni telefonin ose tabletin si navigues, mund ta çaktivizoni shërbimin GPS. Kur shërbimi GPS aktivizohet, bateria e pajisjes shkarkohet më shpejt.

Shko te Cilësimet -> Koordinatat ("Vendndodhja" ose " Informacioni i Vendndodhjes " etj. ) Dhe hiqni shenjat nga të gjitha pikat (kjo do të çaktivizojë plotësisht përcaktimin e vendndodhjes).

Shërbimet e hartave si Google Maps ose Yandex.Maps përdorin shumë burime të pajisjes dhe vazhdojnë të funksionojnë në sfond kur dalësh nga aplikacioni. Nëse ka nevojë për një shërbim të tillë, atëherë lini vetëm një aplikacion dhe hiqni pjesën tjetër.

8. Çaktivizoni animacionin

Animacioni i dritareve dhe tranzicionit në sistemin Android duket spektakolar, por kërkon burime shtesë të sistemit. Nëse shpejtësia e pajisjes është më e rëndësishme për ju sesa efektet e bukura të hapjes së dritareve, atëherë fikni animacionin.

Shkoni te Settings -> Screen -> Animation dhe zgjidhni artikullin "No animation."

ose

Shko te Settings -> Për zhvilluesit, shikoni për artikujt që janë përgjegjës për animacionin dhe përzgjidhni vlerat "Disable animation" ose "Without animation" (varësisht nga pajisja).

Shko te Settings -> Për zhvilluesit, shikoni për artikujt që janë përgjegjës për animacionin dhe përzgjidhni vlerat Disable animation ose Without animation (varësisht nga pajisja)

9. Mos përdorni letra të gjalla.

Wallpapers live janë të bukura, por ne jemi ballafaquar me detyrën e rritjes së performancës së pajisjes, prandaj heqim sfondet e drejtpërdrejta nga ekrani fillestar dhe i heqim ato nga sistemi. Duke krijuar një pamje të bukur statike, ne nuk humbim asgjë në aspektin e estetikës, por kemi një përshpejtim shumë të rëndësishëm të sistemit Android dhe një rritje në jetën e baterisë.

10. Hiqni veglat shtesë dhe shkurtesat nga ekrani i fillimit.

Widgets dhe shkurtesat e aplikacionit në ekranin fillestar janë përparësia kryesore e pajisjeve Android. Por mos abuzoni me aftësitë e sistemit dhe vendosni numrin maksimal të tyre.Në fund, gjithë kjo shumëllojshmëri e widgets vazhdimisht "varet" në RAM të pajisjes dhe lidh shërbime dhe shërbime shtesë për punën e tyre dhe disa nga Widgets përditësohen edhe nëpërmjet internetit. E gjithë kjo kërkon burime shtesë të sistemit dhe ul reagimin.

Analizoni sa shpesh përdoren veglat e instaluara dhe shkurtesat e ekranit të fillimit dhe hiqni ato të panevojshme.

Nëse ndërfaqja e ekranit tuaj në shtëpi ju lejon të përdorni një sërë tabs shtesë (ekranet), atëherë zvogëloni numrin e tyre në minimum. Kështu që një hapësirë ​​në RAM do të lirohet për detyra më të rëndësishme.

Në Google Play, ekziston një veçori jo shumë e suksesshme që shton automatikisht veglat dhe shkurtesat për aplikacionet e sapo instaluara në ekranin fillestar të pajisjes, duke "littering" atë. Ne heqim nga ky funksionalitet i panevojshëm si më poshtë:

Shko te Google Play -> Cilësimet dhe hiqni shenjën nga elementi "Shto automatikisht widget".

11. Përdorni Task Manager

Sistemi Android ka një Task Manager të integruar me të cilin mund të mbyllni aplikacionet që nuk po përdoren në momentin e shkarkimit të tyre nga memoria.Kjo ju lejon të lironi RAM-in për detyrat aktuale. Gjithashtu mund të shkarkoni menaxherët e detyrave nga zhvilluesit e palëve të treta në Google Play. Shih shembujt më poshtë.

12. Periodikisht të qartë cache aplikimit dhe shfletuesit.

Shko te Settings -> Applications -> Application Management. Duke klikuar mbi aplikacionin, shkoni te vetitë e tij dhe klikoni butonin "Clear Cache". Kështu që ne heqim nga të dhënat e vjetra dhe shpejtojmë punën e aplikacioneve.

Në Google Play, ju mund të gjeni shumë programe të menaxhimit të detyrës që ju lejojnë të menaxhoni aplikacionet, të çaktivizoni shërbimet e papërdorura dhe të pastroni cache-in e aplikacionit. Një nga këto programe nga kategoria e "të gjitha në një" është aplikacioni Master Clean me një ndërfaqe në gjuhën ruse. Aplikim shumë i thjeshtë dhe intuitiv, punon si android smartphones dhe në tableta.

Sidomos për tableta ekziston një tjetër aplikim i ngjashëm me Memory Cleaner për Tablet. Ne nuk do të përshkruajmë të gjitha aplikacionet e tilla, pasi ju mund t'i gjeni në mënyrë të pavarur në Google Play dhe provoni ato që ju pëlqen.

Ne nuk do të përshkruajmë të gjitha aplikacionet e tilla, pasi ju mund t'i gjeni në mënyrë të pavarur në Google Play dhe provoni ato që ju pëlqen

Ne pamë mënyra të thjeshta për të rritur performancën e pajisjeve Android. Për mënyra më të komplikuara të lexoni pjesa e dytë material.

Nëse këto këshilla ju ndihmuan ose dini mënyra të tjera për të rritur performancën e pajisjeve Android, ndani ato në komentet.