Кращі плагіни WordPress 2019

  1. 1. Yoast SEO
  2. 2. WP-Rocket
  3. 4. Інформаційна панель Google Analytics для WP
  4. 5. WooCommerce
  5. 6. Шрифти TypeKit для WordPress
  6. 7. SearchWP
  7. 8. TablePress
  8. 9. BackUpWordPress
  9. 10. Аскімет

WordPress - фантастична платформа для створення власного блогу, портфоліо або сайту електронної комерції. Він оснащений інструментами, які допоможуть вам створити професійний сайт і відстежувати його продуктивність, і ви можете зробити це ще краще, встановивши плагіни WordPress для додавання нових функцій.

Деякі плагіни WordPress є безкоштовними, інші - преміальними продуктами з ціновим тегом. Ви можете знайти безкоштовні плагіни, використовуючи власний каталог модулів WordPress, доступний з інформаційної панелі. Платні плагіни можна завантажувати за допомогою пункту Додати нове з меню плагінів,

Можна встановлювати плагіни сторонніх виробників, лише якщо ви розміщуєте свій сайт самостійно, використовуючи програмне забезпечення від WordPress.org . Якщо ваш сайт розміщено на сайті WordPress.com , у вас не буде меню плагінів.

com   , у вас не буде меню плагінів

1. Yoast SEO

Якщо ви серйозно ставитеся до пошукової оптимізації, використовуйте Yoast, щоб досягти наступного рівня

Yoast SEO це плагін WordPress, який пропонує аналіз сторінок у реальному часі, який допоможе вам оптимізувати вміст сторінок, зображення, назви, метаопису та ключові слова. Можна також використовувати плагін, щоб повідомити Google, що він не може індексувати сторінку або набір сторінок. І навіть аналізує читабельність вашої копії; перевіряючи довжину речень і абзаців, використовуючи перехідні слова або підзаголовки, якщо ви використовуєте пасивний голос занадто часто, і так далі.

Ви також можете використовувати Yoast SEO, щоб автоматично генерувати URL-адреси (щоб ви не отримали покарання від Google за дублювання вмісту), створити читабельні XML-мапи сайту і отримати більш точний контроль над сухарями. Версія премії Yoast SEO пропонує більш розширені можливості, але навіть безкоштовний додаток може допомогти вам реально змінити рейтинг вашого сайту. Yoast SEO постійно оновлюється новими релізами, які можна перевірити тут .

Завантажити тут: Yoast SEO

Завантажити тут:   Yoast SEO

2. WP-Rocket

Хочете прискорити ваш сайт? Кеширующий плагін WP Rocket може стати вашим другом

WP Rocket починається з 49 доларів США (приблизно 37 фунтів стерлінгів, 69 доларів США) за щорічну ліцензію на один сайт. Це може звучати як багато - особливо, коли є інші плагіни кешування, доступні безкоштовно - але це дійсно преміальний продукт, де ви отримуєте те, за що платите.

Налаштувати його дуже просто, його можна встановити та налаштувати всього за кілька хвилин. І ось і все - справжній випадок його встановлення і забуття. Кешування сторінок активується відразу, і ви повинні негайно збільшити швидкість вашого сайту. Крім того, оскільки сканер цього плагіна WordPress імітує відвідування для попереднього завантаження кешу, індексація вашого веб-сайту пошуковими системами миттєво покращується.

WP Rocket, що використовується на більш ніж 690 000 веб-сайтах WordPress, також забезпечує завантаження зображень на вашому сайті лише тоді, коли відвідувач прокручує сторінку вниз, а також зменшує вагу ваших HTML, JavaScript і CSS-файлів шляхом мінімізації. які повинні покращити час завантаження. Крім того, будучи преміальним продуктом, ви отримуєте регулярні оновлення та відмінну підтримку клієнтів.

Завантажити тут: WP Rocket

Якщо вам потрібна контактна форма для вашого сайту WordPress, Gravity Forms є ідеальним

В даний час використовується більше одного мільйона сайтів, Гравітаційні форми це плагін WordPress, який дозволяє створювати складні, контактні форми швидко і легко, без необхідних технічних знань.

Зручний редактор підказує вам вибрати поля, які потрібно включити, налаштувати параметри, а потім вставити форми на ваш сайт WordPress. Якщо ви бажаєте, ви також можете розбити форму на кілька сторінок і показувати індикатор виконання, який дозволяє користувачам дізнатися, наскільки вони знаходяться в процесі.

Ви також можете запланувати форми, щоб вони з'являлися і зникали в певний час; формувати форми замовлення з полями ціноутворення; і навіть створити форму, яка створює створені користувачем повідомлення WordPress на вашому сайті. Загалом, варто коштувати 59 доларів США (близько £ 45, AU $ 83).

Завантажити тут: Гравітаційні форми

Завантажити тут:   Гравітаційні форми

4. Інформаційна панель Google Analytics для WP

Використовуйте цей плагін, щоб дізнатися, скільки людей відвідує ваш сайт, звідки вони перебувають, і скільки часу вони перебувають на кожній сторінці

Цей потужний безкоштовний плагін WordPress дозволяє відстежувати відвідувачів вашого сайту за допомогою коду відстеження Google Analytics і переглядати ключові статистичні дані у вашій установці WordPress. Можна використовувати Інформаційна панель Google Analytics для WP генерування набору звітів про ефективність роботи сайту в цілому, а також окремих сторінок і повідомлень, а інформація, яку ви отримуєте, повністю настроюється.

Цей плагін WordPress повністю сумісний з установками на багатоабонентській мережі, інтегрується з Google AdWords, таким чином Ви можете відстежувати, наскільки добре ваші об'яви конвертуються, і підтримує AdSense, так що ви можете визначити, які повідомлення або сторінки генерують найбільший дохід. Зауважте, що вам потрібно відкрити (безкоштовно) Google Analytics обліковий запис, перш ніж використовувати цей плагін.

Завантажити тут: Інформаційна панель Google Analytics для WP

Завантажити тут:   Інформаційна панель Google Analytics для WP

5. WooCommerce

Безкоштовний плагін WordPress, який є найпопулярнішим у світі для сайтів електронної комерції

The WooCommerce Плагін WordPress в даний час забезпечує більше 30% інтернет-магазинів. Вперше запущений в 2011 році, він був придбаний компанією Automattic (компанія за WordPress.com) у 2015 році, тому її майбутній розвиток явно знаходиться в безпечних руках.

Стандартна безкоштовна версія WooCommerce може розрахувати витрати на доставку та податки і надає можливість приймати основні кредитні картки, PayPal, банківські перекази та готівку після доставки. Існують також деякі дуже ефективні інструменти керування запасами, які допоможуть вам відстежувати свої запаси.

Версія преміум-класу WooCommerce постачається з більш просунутими інструментами, такими як замовлення на одну сторінку, і надбудову для електронних листів із залишенням кошика. Є також сотні додатків і тем для подальшого розширення функціональності WooCommerce.

Завантажити тут: WooCommerce

6. Шрифти TypeKit для WordPress

Інтегруйте сотні шрифтів найвищої якості для вашого сайту WordPress

Якщо ви хочете, щоб ваш сайт WordPress виглядав красиво, вам потрібно вийти за межі стандартних шрифтів і розпочати дослідження ширшого діапазону типографіки. Typekit (також відомий як Adobe Fonts) - служба Adobe, яка надає доступ до високоякісних користувацьких шрифтів і безкоштовних Шрифти Typekit для WordPress дозволяє використовувати його на своєму сайті з мінімальними зусиллями з вашого боку.

Шрифти застосовуються до вашого веб-сайту за допомогою стандарту шрифтів, тому ви можете бути впевнені, що вони сумісні з веб-стандартами, повністю ліцензовані та доступні. Вам просто потрібно створити безкоштовний обліковий запис з Typekit для початку роботи.

Завантажити тут: Шрифти Typekit для WordPress

Завантажити тут:   Шрифти Typekit для WordPress

7. SearchWP

Допоможіть читачам знайти вміст, який вони хочуть, за допомогою плагіна, що є великим поліпшенням у вбудованому пошуковому засобі WordPress

На жаль, функція пошуку, яку надає WordPress, не така вже й велика. Але якщо ви хочете надати вашим власним відвідувачам гідний досвід пошуку на сайті (і давайте зіштовхнемося, хто цього не робить), є великий безкоштовний плагін WordPress, який може допомогти вам.

SearchWP пропонує перелік розширених функцій пошуку, включаючи індексацію назв посад, описів і ключових слів, а також вмісту PDF, Office та текстових документів. Ви також можете створити кілька пошукових систем, кожен з яких має власні налаштування; щоб ви могли, наприклад, створити вікно пошуку лише для пошуку продукції.

SearchWP дозволяє надавати користувачам кращі результати, використовуючи ключові слова замість точних збігів термінів, тому, наприклад, пошуковий термін "співати" повертає пов'язані слова, такі як "пісня" і "спів". Можна навіть налаштувати результати ранжування за допомогою системи зважування SearchWP. Ціни починаються від $ 99 за один сайт на один рік.

Завантажити тут: SearchWP

8. TablePress

Створюйте та керуйте таблицями на своєму сайті, і навіть імпортуйте їх з Excel

Якщо вам потрібно представити велику кількість даних у формі таблиці, це може бути досить сильним кодуванням всього цього вручну. TablePress це плагін Wordpress, що дозволяє легко створювати та керувати таблицями на вашому сайті без знання HTML. І краще за все, це абсолютно безкоштовно.

За допомогою TablePress ваші таблиці можуть містити будь-які типи даних, навіть формули, плюс додаткову бібліотеку JavaScript можна використовувати для додавання таких функцій, як сортування, нумерація сторінок і фільтрація, щоб допомогти відвідувачам зрозуміти всю інформацію.

Можна включати таблиці в повідомленнях, сторінках і текстових віджетах, а таблиці можна імпортувати з файлів Excel (XLS і XLSX), CSV і HTML, а також експортувати.

Завантажити тут: TablePress

9. BackUpWordPress

Трапляються катастрофи та порушення безпеки, тому будьте обережні та захищайте свій сайт

У світі Дикого Заходу Інтернету ніщо не триває вічно, і ви ніколи не знаєте, коли катастрофа може завдати удару. Отже, важливо регулярно створювати резервні копії всього, що ви розміщуєте в Інтернеті.

BackUpWordPress дозволяє створювати резервні копії всього сайту WordPress, включаючи базу даних і всі файли, за розкладом і тимчасовим періодом, який вам підходить.

Плагін WordPress, який може похвалитися більш ніж 200 000 активних користувачів, працює в умовах спільного хоста з низькою пам'яттю, дозволяє керувати кількома розкладами і дає вам можливість мати кожен файл резервної копії електронною поштою.

Ви можете відправляти резервні копії на найрізноманітніші напрямки, включаючи віддалені FTP-сервери, Google Drive, DropBox, Amazon S3, Dreamhost DreamObjects, Rackspace Cloud і Microsoft Azure. Ціни починаються від 29 доларів США (приблизно 25 фунтів стерлінгів, 35 доларів США) за одну ліцензію на один рік.

Завантажити тут: BackUpWordPress

Завантажити тут:   BackUpWordPress

10. Аскімет

Швидкий та простий спосіб керування та усунення коментарів до спаму

Якщо ви дозволите коментарі на вашому сайті WordPress, ви будете знати, що може викликати спам-коментар. Один із способів вирішити цю проблему - увімкнути модерацію коментарів, але як тільки обсяг спаму досягне певного рівня, часто не вистачає годин на день, щоб справитися з ним.

Створено компанією Automattic, компанією за WordPress.com, Akismet це плагін WordPress, який автоматично перевіряє всі коментарі та фільтрує ті, які виглядають для вас спамом. Вона працює у фоновому режимі і немає налаштувань для налаштування, тому дуже легко підібрати та запустити.

Звичайно, ви не можете покластися на Askimet, що захоплює кожен фрагмент спаму, і є також можливість помилкових спрацьовувань. Але, сказавши їй, коли він пропустив спам або виявив помилкові спрацьовування, він може дізнатися і поліпшити з часом.

Akismet є безкоштовним для завантаження, але вам знадобиться ключ API Akismet.com для його використання. Ключі безкоштовні для персональних блогів; Платні підписки доступні для підприємств і комерційних сайтів.

Завантажити тут: Askimet