Стартував перший етап «Рейтингу популярності бренду SEO-компаній 2011»

Не так давно були підведені підсумки рейтингу «   SEO очима клієнтів 2011   », Як уже стартував новий восьмий щорічний Рейтинг SEOnews Не так давно були підведені підсумки рейтингу « SEO очима клієнтів 2011 », Як уже стартував новий восьмий щорічний Рейтинг SEOnews. Сьогодні відкрилася реєстрація учасників на «Рейтинг популярності бренду SEO-компаній 2011».

Запрошуємо SEO-компанії взяти участь в щорічному рейтингу SEOnews! Зробити це можна вже зараз - для цього потрібно всього лише подати заявку на поточний «Рейтинг популярності бренду 2011».

Рейтинг популярності проводиться виданням SEOnews четвертий раз, і весь цей час методологія не змінювалася, що дозволяє з року в рік простежувати динаміку ринку та еволюцію основних учасників процесу.

Детальніше ознайомитися з методологією рейтингу популярності бренду можна у відповідній рубриці в розділі «Національні рейтинги SEO-ринку». Реєстрація SEO-компаній триватиме до 1 вересня.

проект Рейтинги є опорною точкою для компаній в позиціонуванні себе на SEO-ринку і для клієнтів у виборі підрядника. Отримати додаткову інформацію про дослідження можна в розділі « Про проект ». Якщо ви хочете стати спонсором або інформаційним партнером проекту, ознайомтеся з розділом « спонсорам ».

Генеральні спонсори Рейтингів SEOnews компанії: MainLink , WebEffector .

Спонсори Рейтингу: Корпорація РБС, SEONE .

Інформаційні партнери проекту «Національні рейтинги SEO-ринку»: РОЦИТ , Блог Димка , Oborot , Руформатор , Searchengines , | SEMoline , Seo-Study , UMI-CMS , SeoPro .

SEOnews - перший в Рунеті щодня оновлюється галузеве інтернет-видання, присвячене пошукової оптимізації (SEO), соціального медіа маркетингу (SMМ), інтернет-рекламі.

Проект Рейтинги SEOnews - це комплексне дослідження SEO-ринку Росії. Зміст кожного конкретного рейтингу формується на основі аналізу цілей і завдань кожного з них.