АРСІЕНТЕК нагороджений медаллю за просування інноваційних рішень на ринок Красноярського краю на виставці-форумі iTCOM-2015

21.10.2015

АРСІЕНТЕК отримав престижну професійну нагороду - медаль «За втілення інноваційних рішень на ринок Красноярського краю», успішно презентувавши свої власні розробки і сервіси на найбільшій за Уралом виставці-форумі інформаційних технологій iTCOM-2015 , Що проходила з 15 по 17 жовтня 2015 року в Красноярську.

Компанія взяла участь у iTCOM-2015 зі своїм стендом. Стильний і інформаційно наповнений, він привертав увагу відвідувачів, більшість з яких потім взяли участь у спеціально організованому в рамках виставки семінарі АРСІЕНТЕК «Інноваційні ІТ-рішення для підвищення ефективності роботи сучасних підприємств і компаній».

На семінарі фахівці компанії презентували і наочно продемонстрували переваги чотирьох флагманських продуктів:

  • системи зберігання даних Resilient Cloud Storage ;
  • першого в Росії публічного сервісу двухфаторной аутентифікації для забезпечення безпечного доступу до даних AUTH.AS ;
  • послуги хмарного моніторингу Resilient Cloud Monitoring ;
  • віртуальних офісів SOCOCO .

Власна розробка АРСІЕНТЕК - система зберігання даних RCS - викликала особливий інтерес у учасників семінару та виставки. Дмитро Макушенко, керівник проекту, розповів, як легко можна застосувати дане рішення для підприємств будь-якого профілю і як за допомогою нього можна з мінімальними інвестиціями і детально прогнозованою вартістю забезпечити компанію потужної відмовостійкої горизонтально масштабується зберігання даних.

Актуальне рішення стало відкриттям виставки і привернуло увагу журналістів - Дмитро Макушенко дав ряд інтерв'ю представникам різних ЗМІ.

Актуальне рішення стало відкриттям виставки і привернуло увагу журналістів - Дмитро Макушенко дав ряд інтерв'ю представникам різних ЗМІ

Не менший інтерес викликала послуга хмарного моніторингу Resilient Cloud Monitoring, яку також представляв Дмитро Макушенко. Проактивне рішення забезпечує повний контроль роботи ІТ-інфраструктури компаній будь-якого розміру і дозволяє попередити збої в ІТ-системах ще до їх виникнення.

У світлі зростання популярності віддаленої роботи посилюється актуальність питання забезпечення безпеки доступу до критично важливих даних компаній і запобігання витоку інформації.

Сергій Герасько, фахівець АРСІЕНТЕК, презентував перший в Росії публічний сервіс двофакторної аутентифікації для забезпечення безпеки доступу до критично важливих даних компаній - AUTH.AS. Рішення легко інтегрується в корпоративні системи, що вимагають захисту даних, і значно підвищує рівень захищеності облікових даних користувача.

Рішення легко інтегрується в корпоративні системи, що вимагають захисту даних, і значно підвищує рівень захищеності облікових даних користувача

AUTH.AS не зберігає ніякої конфіденційної інформації на своєму боці, що дозволяє користувачеві не турбуватися за збереження своїх даних. Учасники виставки і семінару мали можливість оцінити всі переваги системи, протестувавши роботу програми на власному мобільному пристрої.

Презентація віртуальних офісів SOCOCO, яку провів директор з продажу Олександр Столяров, стала ще однією яскравою подією виставки і семінару. Унікальний сервіс, що забезпечує безмежні можливості для ефективного віддаленого взаємодії співробітників, традиційно привернув загальну увагу і викликав активну дискусію на тему перспективності віддаленої роботи. Учасники семінару змогли переконатися на прикладі АРСІЕНТЕК, як SOCOCO дозволяє значно збільшити ефективність роботи компанії за рахунок підвищення оперативності вирішення виробничих завдань, при скорочуючи витрати на оренду приміщення, офісне приладдя, транспортні та витрати на відрядження та ін.

Продукти та рішення, представлені АРСІЕНТЕК на виставці і презентовані на семінарі, були високо оцінені організаторами найбільшого в регіоні IT-події, потенційними клієнтами, партнерами та відвідувачами виставки.

iTCOM проводиться вже 13-ий раз. Цього року у виставці взяли участь понад 65 підприємств і компаній, за два дні IT-форум відвідало близько 7 500 осіб.

Фотозвіт про виставку дивіться тут .