Казань прийме SEO Conference 2016

  1. Читайте також:

29 August, 2016 - Інтернет 29 і 30 вересня Іннополіс буде приймати сьому міжнародну конференцію SEO Conference 2016, присвячену Digital-маркетингу і SEO-просуванню.У заході візьмуть участь Google, Яндекс, Mail.ru, VK, Alibaba і інші компанії.

29 August, 2016 -   Інтернет 29 і 30 вересня Іннополіс буде приймати сьому міжнародну конференцію SEO Conference 2016, присвячену Digital-маркетингу і SEO-просуванню

Конференція, що складається з трьох тематичних потоків , Буде висвітлювати найактуальніші моменти СЕО, цифрового маркетингу і багато чого з того, що об'єднано ємним поняттям Mobile. Керівники компаній і провідні маркетологи розкажуть про найбільш актуальні методиках просування товарів і послуг і багато чого іншого.

Для події 2016 року було модернізовано сайт конференції і були реалізовані нові рекламні можливості, що, безсумнівно, зацікавить спонсорів. Інструменти дозволять брендировать зали, застосовувати мобільний додаток, за допомогою якого можна розставляти доповідачів по пріоритету, ранжувати їх в рейтингу тощо. За допомогою промокодом SC2016 всі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші.

нові типи квитків дадуть можливість відвідати VIP-зону афтепаті і скористатися трансфером з аеропорту. Ті, хто брав участь в минулих конференціях, отримають знижку 15%. У вартість квитка входить харчування.

Як інфопартнеров SEO Conference 2016 виступлять прес-релізний платформи B2Blogger.com і PRNEWS.io . Вони розкажуть про подію журналістам багатьох зарубіжних і вітчизняних ЗМІ.


SEO Conference 2016, конференція, Казань, Іннополіс SEO Conference 2016, конференція, Казань, Іннополіс



Читайте також:


6 October, 2016

18 жовтня 2016 року в Москві відбудеться конференція для маркетологів, веб-майстрів і рекламодавців Росії і сусідніх країн - CPAconf 2016. Реєстрація на конференцію вже відкрита на сайті заходу cpaconf.com.
18 жовтня 2016 року в Москві відбудеться конференція для маркетологів, веб-майстрів і рекламодавців Росії і сусідніх країн - CPAconf 2016

12 July, 2016

Популярний актор театру і кіно, один із засновників «Квартету І» Каміль Ларін і його кохана Катерина Андрєєва в кінці червня відсвяткували весілля. Після весілля молодята вирішили піти від міської суєти і переїхати за місто.
Популярний актор театру і кіно, один із засновників «Квартету І» Каміль Ларін і його кохана Катерина Андрєєва в кінці червня відсвяткували весілля

6 July, 2016

Платіжний інтернет-еквайрингової сервіс Fondy запропонував своїм клієнтам взяти участь в акції. Її суть якої полягає в тому, що якщо витрати користувачів на обслуговування карткових платежів не зменшаться протягом трьох місяців, сервіс виплатить їм компенсацію 5000 рублів. Для участі в акції буде необхідна виписка по платежах за обумовлений період.
Платіжний інтернет-еквайрингової сервіс Fondy запропонував своїм клієнтам взяти участь в акції

12 May, 2016

Організатори великої конференції, присвяченій соціальним медіа, нагадують про необхідність реєстрації на сайті, адже до кінця травня діє знижка на квитки.
Організатори великої конференції, присвяченій соціальним медіа, нагадують про необхідність реєстрації на сайті, адже до кінця травня діє знижка на квитки

29 April, 2016

У компанії DDoS-GUARD вивчили статистику за перший квартал 2016 року і виявили, що в цьому році атаки почастішали на 5% в порівнянні з минулим роком.