Рейтинг SEO-компаній Мінська 2017

  1. Як оцінюють компанії і навіщо це потрібно?
  2. Кращі SEO-компанії
  3. Цифри і факти

Щорічно під егідою білоруського ресурсу «Рейтинг Байнета» проходить одне з найбільших подій на ринку вітчизняного IT - рейтинг Білоруських SEO-компаній. 2017 рік не став винятком, і завдяки ряду об'єктивних оцінок і наданих цифр в топ потрапили тільки найкращі SEO-компанії Білорусі 2017 року.

Як оцінюють компанії і навіщо це потрібно?

Як оцінюють компанії і навіщо це потрібно

В якості основних категорій для рейтингу SEO-компаній в 2017 в Білорусі були обрані: кількість реальної аудиторії та унікальних користувачів, інвентар і, звичайно ж, гроші. Ці цифри люб'язно надали компанії Google, Hoster.by, Belretail.by, BDCenter, # DB3, gemiusAudience, асоціація IAB Belarus. Не обійшлося і без даних Міністерства зв'язку РБ а так само Міністерства антимонопольного регулювання і торгівлі. Таким чином неупереджено були проведені всі можливі і потрібні підрахунки, враховані всі параметри і підготовлені точні списки топ SEO-студій Мінська та Білорусі.

Рейтинг Байнета 2017 року - не просто список заради цікавості або егоїзму учасників для. Це реальна інформація для потенційних замовників, які не впевнені, кому на ринку довірити свої гроші і отримати від цього максимальний результат. В топі представлені тільки компетентні гравці, які знають свою справу і готові до плідної співпраці.

Кращі SEO-компанії

У трійку кращих увійшли такі гіганти ринку контекстно-медійної реклами, як
Seologic, Webcom Media і ZmitroC. У рейтинг SEO-компаній 2017 року Білорусі також потрапили Студія Борового, GUSAROV, Cropas.by, Click media, Flex Media, ZIEX і інші.

Цифри і факти

Рейтинг SEO-компаній 2017 року Білорусі містить в собі не тільки сухий перелік переможців. Організатори попрацювали на славу і надали цікаві цифри для висновків і міркувань.

Так, наприклад загальна кількість інтернет користувачів старше 15 років за січень 2017 року перевалило за 5 мільйонів чоловік. Приблизно стільки ж людей користуються мобільним передачею даних для входу в інтернет. Унікальних відвідувачів до 2017 року і зовсім стало неймовірне кількість - майже 24 мільйони.

Ну і звичайно ж трохи про гроші. За 2016 рік на медійну рекламу, включаючи банери, спецпроекти та інше було витрачено майже 10 мільйонів доларів. При цьому Медійна реклама взяла на себе приголомшливу частина витрат - більше 20 мільйонів, а замовник, в середньому, витрачає на SEO близько 280-350 доларів щомісяця.

Важко не погодитися, що ще пару років тому такі цифри виглядали б чимось на зразок амбітного марення, але сьогодні - це факти, які не можуть не радувати. Ринок IT (в тому числі і контекстної реклами) в Білорусі впевнено розширює свої кордони, неухильно зростає і розвивається. А на скільки швидко він досягне нових вершин покаже Рейтинг Байнета в наступному році.

Джерело: www.convert.by

Як оцінюють компанії і навіщо це потрібно?
Як оцінюють компанії і навіщо це потрібно?