Yoast SEO для WordPress Підготовка Огляд Метт LaClear 6/24/17

  1. Що я сподівався отримати від прийняття Yoast SEO для WordPress навчання
  2. Які конкретні Nuggets Чи я вчився від прийняття Yoast SEO для навчання WordPress?
  3. Чи був достатньо повний курс для мого любить?
  4. Чи був Yoast SEO для навчання WordPress легко зрозуміти?
  5. У якому форматі представлений курс?
  6. Я дізнався, як використовувати Yoast SEO для WordPress від прийняття курсу?
  7. Чи рекомендую я вам взяти курс?

Це не надто часто я пишу огляд пост про навчальний курс, насправді, це може бути мій перший. Мій Yoast SEO для WordPress Огляд підготовки Один ви можете довіряти, враховуючи, що мої SEO агентство жодним чином не пов'язаний з компанією. Я, однак, великий шанувальник їх плагінів і курсів.

Якщо ви не побігли через новий Yoast SEO для навчання WordPress Звичайно ще, що Yoast пропонує, я рекомендую вам це зробити. Нещодавно я пройшов курс, а далі - це мій повний огляд.

[Примітка: Не забудьте прочитати моє Огляд структури навчання сайту Yoast , Огляд підготовки структурованих даних або моєї бібліотеки Стратегії побудови посилань після читання цієї публікації.]

]

Якщо ви запускаєте сайт WordPress, у вас, швидше за все, є Yoast SEO для плагіна WordPress вже встановлено. Ви можете додати цю сторінку до закладки та встановити її зараз, якщо ні.

Це допоможе вам залучити більше відвідувачів із пошукових систем і сайтів соціальних мереж, коли ви це зробите.

Після встановлення плагіна необхідно вирішити, чи потрібно оновити версію premium. Це моя рекомендація, що за ціною, і з такою великою кількістю можливостей, ви отримуєте оновлення. Чому я вважаю, що цей шлях є темою для обговорення на інший день.

Якщо ви вже оновилися, можливо, ви помітили, що Yoast пропонує платний курс, щоб допомогти вам дізнатися, як його використовувати. Враховуючи мою глибоку повагу Joost de Valk , Я заплатив $ 99 USD та голуб прямо у.

Що я сподівався отримати від прийняття Yoast SEO для WordPress навчання

Наші SEO агентство використовує безкоштовну версію плагіна Yoast на наших сайтах клієнтів протягом багатьох років. Нам дуже сподобалося, і це завжди був перший плагін, який ми встановлювали під час придбання нової кампанії з клієнтами.

Кілька місяців тому ми зрозуміли, що якщо нам сподобалася безкоштовна версія плагіна, то ми б більше любили премію. Таким чином, ми модернізували наші клієнтські сайти і отримали набір для початку хитання.

Єдина проблема була ми були повністю clueless спочатку на як використати штопання річ. Після того як іти через секцію допомоги, ми встали до швидкості у короткому порядку та пішли до рас.

Здивувавшись, наскільки надійним був інструмент, я глибоко вирив, щоб знайти додаткову підготовку на ньому. Ось коли я знайшов Yoast SEO для навчального курсу WordPress.

Те, що я сподівався отримати від цього, було простим. Я хотів би отримати якомога більше самородків про інструмент, який я міг би використовувати для наших кампаній.

Чи пройшов курс на ці очікування? Продовжуйте читати, щоб дізнатися.

Які конкретні Nuggets Чи я вчився від прийняття Yoast SEO для навчання WordPress?

Приймаючи курс, я відкрив адміністратора клієнта і вносив зміни до нього, коли йшов.

Що було задоволенням, я повинен визнати.

Мені подобалося навчитися підключати Yoast SEO до консолі пошуку Google. Комбінування двох інструментів є потужними, щоб не сказати більше. На сайті клієнта, який я відкрив, було кілька сотень 404 помилок, які відображався плагін. Мало того, що додаток Joost дав мені можливість застосувати до них переадресації.

З того, що я дізнався в Yoast SEO для навчання WordPress я зміг очистити безлад за лічені хвилини.

Було також приємно мати керівництво, щоб перейти мені через загальні налаштування плагіна.

Це виглядало як мати Joost de Valk peering над моїм плечем та даючи мені директиви про як встановити все.

Поговоріть про прохолодний!

Якщо ви не знайомі з тим, хто є Joost, я рекомендую вам познайомитися з ним швидко, як. Тоді зверніть увагу на кожне слово, що виходить з його уст. У нього є мозок, який ви не хочете ігнорувати.

Те, що він викладає на rel = prev / rel = наступних елементах, варто ціну самого курсу. Похований вміст не робить ваш сайт будь-яким хорошим, поки ви щось не зробите.

Це лише деякі з самородків, які я взяв з курсу. Там було багато більше звичайно, але це являли собою три великі takeaways для мене.

Чи був достатньо повний курс для мого любить?

Будучи галуззю протягом більше років, ніж я прагну визнати, я взяв свою частку навчальних курсів.

Навчання має 11 модулів, які охоплюють все, що потрібно, щоб навчитися стати експертом Yoast SEO.

Курс охоплював кілька тем, які я не звертав уваги на те, як на сторінці SEO, і це те, що я роблю для життя.

Навчання про SEO це одне, це те, що хто-небудь в галузі робить на постійній основі. Можливість стежити за курсом, який навчить вас, як налаштувати потужний плагін, сильно відрізняється.

Чи був цей курс достатнім для моїх $ 99?

Ви впевнені, що це було, і я був би готовий розраховувати, що він буде коштувати ваші 99 доларів.

Чи був Yoast SEO для навчання WordPress легко зрозуміти?

Можна було б очікувати, що курс на тему так складно, як Tech & On-page SEO буде нудним, або важко зрозуміти. Особливо, коли головним інструктором є хтось такий блискучий, як Джост де Вальк.

Цей курс був нічим не важким для розуміння. Йост є відмінним учителем або має великих письменників, або обидва навіть. Незалежно від комбінації наборів навичок, курс досить легкий для початківця.

Насправді декілька наших підлітків працюють в агентстві протягом літа, ми навчали їх відео з Yoast.

Жоден з підлітків не мав проблем з вивченням змісту курсу. Як наслідок, вони можуть знати більше про On-Page, ніж ви зараз.

Якщо вони зможуть це зробити, то можете і ви.

У якому форматі представлений курс?

Курс був добре поєднаний і організований логічно. Вона складалася з пояснювальних і навчальних відеороликів, плюс вікторина, яку мені потрібно було пройти в кінці кожного модуля.

Я не приховуватиму того факту, що мені довелося переймати кілька вікторин. Для того, щоб перейти до наступного модуля курсу, Yoast вимагає 100% -ного рахунку. Навіть отримуючи відповіді неправильно на іспиті був досвід навчання хоч. Yoast зробив чудову роботу, пояснюючи, чому відповіді, які я вибрав, були неправильними, а інші - правильними.

Я дізнався, як використовувати Yoast SEO для WordPress від прийняття курсу?

Ви краще вірите, що я це зробив, і я застосовую всі ці знання до кампаній мого клієнта. Це занадто рано, щоб ділитися тематичними дослідженнями, але ми бачимо, що чотири цифри зростають вже на КДП.

Примітка: Я опублікую тематичні дослідження ще раз пройшов час для забезпечення цілісності оглядів.

Чи рекомендую я вам взяти курс?

Незалежно від того, чи вважаєте ви, що Yoast SEO для навчання WordPress коштує 99 доларів США, це, безумовно, залежить від вас.

Я просто говорю вам, що це наше агентство вартувало.

Завершуючи навчання, ви будете заробляти нагрудні знаки, подібні до цього, щоб показати вашим новим знайденим навичкам від ваших читачів! Щасливі рейтинги, друзі!

Щасливі рейтинги, друзі

Чи був достатньо повний курс для мого любить?
Чи був Yoast SEO для навчання WordPress легко зрозуміти?
У якому форматі представлений курс?
Я дізнався, як використовувати Yoast SEO для WordPress від прийняття курсу?
Чи рекомендую я вам взяти курс?
Чи пройшов курс на ці очікування?
Які конкретні Nuggets Чи я вчився від прийняття Yoast SEO для навчання WordPress?
Чи був достатньо повний курс для мого любить?
Чи був цей курс достатнім для моїх $ 99?
Чи був Yoast SEO для навчання WordPress легко зрозуміти?