«Підсумки діяльності Одеського обласного територіального відділення АМКУ за 2013 рік»
10-02-2014, 11:58
ПРЕС-АНОНС

Дата заходу:
Початок:
Місце проведення:
11 лютого 2014 г. (вівторок)
Приміщення ОРО Національної спілки журналістів України
м. Одеса, вул. Романа Кармена (пр. Шевченка)

Учасник прес-конференції: Кравець Юрій Ігорович – Голова Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України

ТЕМА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ:

За 2013 рік Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України прийняло 170 рішень у справах про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, що на 18 рішень більше ніж за 2012 рік. Сума накладених штрафних санкцій склала 3 654 978,00 грн., що на 74,8% більше, ніж за 2012 рік.
В 2013 році Одеське відділення АМКУ провело дослідження ринку надання ритуальних послуг, діяльності аптечних установ, які розміщені на території лікувальних закладів, ринку надання платних послуг з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, ринку послуг з проведення ветеринарно-санітарної експертизи продуктів тваринного та рослинного походження, ринку підключення об'єктів до мереж електро-, газо-, тепло-, водопостачання і водовідведення, ринку надання житлово-комунальних послуг, ринку збору, вивезення, переробки та захоронення побутових відходів, ринку послуг сертифікованих зернових складів, дослідження щодо дотримання законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та інших ринків.
З метою роз’яснення повноважень та напрямків діяльності Одеського відділення АМКУ, а також практики розгляду справ, з 2013 року Головою Одеського обласного територіального відділення АМКУ Юрієм Кравцем започатковано проведення в кожному районі Одеської області «Днів конкуренції» та прийоми громадян.