VIII благодійна акція фонду «Серце до серця»
3-04-2013, 11:06
5 квітня 2013 року у залі Національної спілки журналістів України (пр. Шевченка, 11) о 12.00 за участю голови правління ВБФ «Серце до серця» Бартецької Катерини, працівника служби у справах дітей обласної державної адміністрації Іванової Євгенії Вікторівни, головного дитячого лікаря-отоларинголога Одеської області Думика Миколи Васильовича, голови ОРО НСЖУ Работіна Юрія Анатолійовича, громадських діячів та зірок Одещини відбудеться прес-конференція з нагоди старту VIII благодійної акції фонду «Серце до серця», яка буде направлена на збір коштів для допомоги дітям з вадами слуху і проходитиме з 7 по 28 квітня 2013 р. «Почуй світ» – саме таке гасло має VIII благодійна акція ВБФ «Серце до серця».
З метою утвердження та пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, розвитку молодіжного та дитячого волонтерського руху, за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства культури України спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» протягом 2006-2013 років проводиться щорічна Всеукраїнська акція допомоги дітям з різними вадами. До проведення акції залучалися волонтери з молодіжних і дитячих громадських організацій, учні загальноосвітніх шкіл, студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів. Під час проведення акції збираються кошти для закупівлі обладнання для діагностики та лікування дітей з різними вадами, яке передається до обласних дитячих лікарень.
За підсумками проведення акції у 2012 році Одеська область посіла IV місце серед областей України за кількістю зібраних коштів. Спільними зусиллями волонтерів, учнівською та студентською молоддю, громадськістю в ході акції 2012 року в області було зібрано 351322, 00 тис.грн.
Служба у справах дітей облдержадміністрації визначена координатором проведення VIII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» в Одеській області у 2013 році.
Контактна інформація (098) 905 29 16 Аліна Кушнір
[email protected]
Офіційний сайт фонду «Серце до Серця»: http://sercedoserca.com.ua/
Похожие новости нашего сайта:
Лидер Куликового поля Артем Давидченко согласился дать эксклюзивное интервью и ответить
В интервью, размещенном в издании "Таймер", руководитель ячейки партии "Родина" и
Сегодня мы взяли интервью у одного из лидеров протестов одесситов, организаторов
Жуткая трагедия 2 мая продолжает обрастать новыми подробностями. В деле появляются новые
В последних числах апреля одесские СМИ облетела новость: меда-холдинг «100%» подвергся
Представители России, США, Евросоюза и Украины 17 апреля приняли в Женеве документ по
Загрузка...

rss
Карта