«Школа кримінальної журналістики» в Одесі
3-04-2013, 17:07
04 квітня 2013 року о 14.00 год. в Одеському державному університеті внутрішніх справ (вул. Успенська 1, ауд. 318) відбудеться вручення сертифікатів слухачам, які пройшли курс навчання в Школі кримінальної журналістики.
05 квітня 2013 року о 14.00 год. в Одеському державному університеті внутрішніх справ буде проведено семінар-нараду керівників центрів зв’язків із громадськістю територіальних підрозділів ОВС з представниками ЗМІ.

Курс «Школа кримінальної журналістики» розпочав свою дію на базі Одеського державного університету внутрішніх справ у 2006-2007 роках. Ідея належала журналістам Ірині Долматовій та Олександру Галясу, яку підтримав генерал-майор міліції Олександр Долженков та генерал-лейтетнат міліції Григорій Єпур. Проект зібрав молодих журналістів та авторів засобів масової інформації, курсантів та студентів ОДУВС, співробітників правоохоронних органів та правозахисників. Заняття проводилися з основ правових знань та психології, журналістської майстерності. По закінченню зазначеного проекту 20 учасників отримали відповідні сертифікати.
З урахуванням наявного досвіду та з метою налагодження тісної взаємодії між працівниками засобів масової інформації та правоохоронних органів, в частині законності оприлюднення інформації, яка стосується адміністративного та кримінального проваджень органів внутрішніх справ, в період з 20 жовтня 2012 року по 16 лютого 2013 року на базі Одеського державного університету внутрішніх справ пройшов курс «Школа кримінальної журналістики», участь в якому прийняли журналісти, представники центрів з громадськістю ГУМВС України в Одеській області та УМВС України на Одеській залізниці, в тому числі курсанти та студенти університету. Загальна кількість слухачів курсу склала 54 особи.
До участі у навчальному курсі залучено викладачів університету, які провели заняття з наступних дисциплін: «Судові та правоохоронні органи України», «Адміністративне право України» та «Кримінальне право України», та провідні журналісти Одещини, які провели заняття з тем: «Предмет журналістики», «Специфіка висвітлення роботи правоохоронних органів в ЗМІ», «Взаємодія журналістів з центрами зв’язків з громадськістю» та «Підготовка питань до прес-конференцій, робота з прес-релізами». Значну увагу приділено практичним заняттям: відвідуванню правоохоронних структур, участь журналістів у рейдах, обходів с дільничними інспекторами міліції території оперативного обслуговування.
Центр зв’язків з громадськістю та міжнародних зв’язків ОДУВС
тел. 734-93-41
http://oduvs.edu.ua
Похожие новости нашего сайта:
Лидер Куликового поля Артем Давидченко согласился дать эксклюзивное интервью и ответить
В интервью, размещенном в издании "Таймер", руководитель ячейки партии "Родина" и
Сегодня мы взяли интервью у одного из лидеров протестов одесситов, организаторов
Жуткая трагедия 2 мая продолжает обрастать новыми подробностями. В деле появляются новые
В последних числах апреля одесские СМИ облетела новость: меда-холдинг «100%» подвергся
Представители России, США, Евросоюза и Украины 17 апреля приняли в Женеве документ по
Загрузка...

rss
Карта