Круглий стіл на тему: "Винахідник і його роль в інноваційних процесах модернізації економіки Одеського регіону"
6-09-2013, 15:13
В зв'язку з Днем винахідника і раціоналізатора України, який, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16.08.1994 р., зазначається щороку в 3-ю суботу вересня місяця, 20 вересня 2013 року в залі засідань обласної організації Національної Спілки журналістів України за адресою м.Одеса, пр.. Шевченка, 11 в 15.00 відбудеться "круглий стіл" на тему: "Винахідник і його роль в інноваційних процесах модернізації економіки Одеського регіону"
Організатори: Департамент економічного розвитку і торгівлі Одеської облдержадміністрації, департамент економічного розвитку Одеської міськради, Одеське регіональне відділення Інноваційної палати України

Контактнй телефон координатора:
моб. тел. 068-201-41-11 Кобылянский Станслав Іванович

Учасники заходу : винахідники Одеси, члени Одеського регіонального відділення Інноваційної палати України, представники департаментів економіки, зовнішніх зв'язків, освіти і науки Одеської облдержадміністрації; представники департаменту економіки Одеської міськради, представники промисловості і малого бізнесу; представники науки і вищої освіти; представники регіонального центру держінвестицій; представники інноваційних компаній і громадських організацій; фахівці в області захисту прав інтелектуальної власності.

Основне завдання круглого столу - обмінятися думкою і намітити шляхи комерціалізації вітчизняних винаходів для модернізації промислового потенціалу Одеського регіону.

План заходів :
1.Урочиста частина Поздоровлення, вітання і нагородження у зв'язку з Днем винахідника і раціоналізатора України
2.Проведення круглого столу

Питання до обговорення:
.1.Роль громадських організацій інноваційної спрямованості в залученні інвестицій і створенні нових наукомістких виробництв, в просуванні і комерціалізації винаходів
2.Про створення на базі Одеського відділення інтелектуального центру інновацій з постійно діючою виставкою закінчених інноваційних розробок.
3.Роль малого і середнього бізнесу, вітчизняної науки і винаходів в комерціалізації вітчизняних знань і модернізації промислового потенціалу Одещины : можливі шляхи рішення.
4.Проблеми патентного захисту вітчизняних винаходів за кордоном
5.Проблеми підготовки інноваційних проектів для участі в конкурсному відборі(бізнес - плани, оцінка патентної чистоти, патентування за кордоном, оцінка інтелектуальної власності).
6.Создание інноваційних кластерів і індустріальних парков.- шлях прискореної модернізації промисловості.
Похожие новости нашего сайта:
Лидер Куликового поля Артем Давидченко согласился дать эксклюзивное интервью и ответить
В интервью, размещенном в издании "Таймер", руководитель ячейки партии "Родина" и
Сегодня мы взяли интервью у одного из лидеров протестов одесситов, организаторов
Жуткая трагедия 2 мая продолжает обрастать новыми подробностями. В деле появляются новые
В последних числах апреля одесские СМИ облетела новость: меда-холдинг «100%» подвергся
Представители России, США, Евросоюза и Украины 17 апреля приняли в Женеве документ по
Загрузка...

rss
Карта